28 / 03 / 2024

finans merkezi ihalesi

finans merkezi ihalesi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı ihalesini Ağaoğlu kazandı...

Ataşehir Finans Merkezi ihalesinde 2. oturumda teklifler verildi!

Ataşehir Finans Merkezi ihalesinin 2. oturumunda teklifler verildi. 2 teklifin verildiği oturumda Akdeniz İnşaat teklif verdi. GAP İnşaat ve Varyap Varlıbaşlar Yapı ihalede ortak olarak teklif verdiler.

Ataşehir Finans Merkezi ihalesinde 2 teklif, 3 teşekkür!

5 istekli firmanın katıldığı Ataşehir Finans Merkezi ihalesi 1. oturumunda 2 teklif verildi...

İstanbul Finans Merkezi ihalesinde ilk oturum yapıldı!

İhalede Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri AŞ ile Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim AŞ ve GAP İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret AŞ ortak girişim teklif sundu

İstanbul Finans Merkezi ihalesi 18 Ekim'de yeniden yapılacak!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi yeniden ihaleye çıkıyor

Finans Merkezi'ne GAP İnşaat'tan 1 milyar 150 milyon TL teklif!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ihalesinde Ege Yapı Limited Şirketi, Maymetropol Yapı İnşaat ve Emlak Pazarlama İş Ortaklığı ile GAP İnşaat Yatırım ve Dış Ticaret AŞ birer teklif sundu

Ataşehir Finans Merkezi nerede?

İstanbul Ataşehir Finans Merkezi'nin ihalesi 31 Ağustos Cuma günü ihale edilecektir... Projenin inşaatını www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

İstanbul Finans Merkezi ihalesinden köprü ve cami çıkarıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) yer alması planlanan bin 500 ve 3 bin kişilik iki camiyle Ataşehir’e uzanacak bağlantı köprüsünün ihale kapsamından çıkarıldığını açıkladı...

Ataşehir Finans Merkezi'nde dev ihale yarın!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin dev ihalesi için geri sayım başladı. İhale, yarın saat 14:30'da yapılacak

İstanbul Finans Merkezi Merkez Bankası ihalesi bugün!

İstanbul’a taşınması gündemde olan Merkez Bankası’nın Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi’nde inşa edilecek binası için bugün saat 10:30'da danışmanlık ihalesi düzenlenecek.

İstanbul Finans Merkezi ihalelerinde heyecan arttı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde (İFM) yükselecek kamu binalarının ihaleleri bir bir yapılıyor. İnşaatları süren SPK ve BDDK binaları ile ihalesi yapılan Merkez Bankası, finans merkezinin kalbi olacak.

TOKİ, Uluslararası Finans Merkezi TCMB binası için teklifleri topluyor!

İstanbul İli Ümraniye İlçesi Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada, 10 Parselde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binasının ihalesi 28 Şubat'ta yapılacak.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri yüklenici sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için yüklenici inşaat ihalesi tamamlandı.

İstanbul Finans Merkezi İBB merceğinde!

İstanbul Finans Merkezi’nin Yapılanmasına Hizmet Edecek Bölgelerin Fiziki ve Sosyal Gelişmişliğinin İzlenmesine Yönelik Model Geliştirmek üzere hizmet alım ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Finans Merkezi 2018'e kadar tamamlanacak mı?

İstanbul Finans Merkezi ağır aksak ilerliyor. 2007 yılında gündeme gelen ve 2012'de ilk ihalesi düzenlenen 5 milyar dolar değerindeki projenin açılış tarihi önce 2016'ya ardından 2018'e ertelendi.

TOKİ Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi 2. oturumu bugün gerçekleşecek.

TOKİ Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 2. oturumu 29 Eylül'de!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi ihalesi 2. oturumu 29 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Uluslararası Finans Merkezi inşaat sonrası danışmanlık alım işi ihalesi 12 Ağustos'ta!

TOKİ İstanbul Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi Yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 12 Ağustos 2015 tarihinden saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi yapım işi ihalesi 16 Haziran'da!

İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 16 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ümraniye Uluslararası Finans Merkezi ihalesi 21 Mayıs'ta!

TOKİ uygulamaları kapsamında İstanbul ili Ümraniye ilçesi Uluslararası Finans Merkezi yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi yapım işi ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

finans merkezi ihalesi Haberi

finans merkezi ihalesi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı ihalesini Ağaoğlu kazandı. 2 Kasım’da düzenlenen ihaleye katılan Ağaoğlu 1 milyar 460 milyon TL ile en yüksek teklifi vermişti. 


İhalenin onaylanmasının ardından görüşlerini dile getiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul’un dünya başkenti olma vizyonunda önemli rol oynayacak bu projeyi hayata geçirmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti. 


İhale kapsamında yüklenici firma tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tüm alt yapı çalışmaları,  hafriyat işlemleri,  uygulama projelerinin yapımı, ortak alanlardaki ulaşım yolları, kapalı otoparklar, teknik mahaller, metro istasyonu ve peysaj işleri yapılacaktır. Bu hizmetler için idareden herhangi bir bedel talep edilmeyecektir. 


Bunun yanı sıra projeye dahil olan 2.500 kişilik konferans salonu, AVM, 5 yıldızlı otel, ofis alanları ve rezidanslar için 1 milyar 460 milyon...