25 / 04 / 2024

Finans Zirvesi

Finans Zirvesi

Türkiye için özel bir önem taşıyan 7. İstanbul Finans Zirvesi İFS’16 bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı himayelerinde 6-7 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Sosyal Finans Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Birevim’in öncülük ettiği ve bünyesinde, “Birtep”, “Çözüm Tasarrufu”, “Hefiad” gibi firma ve kurumların ve birçok akademisyenin bulunduğu, “Tasarruf Finans Platformu”; dünyanın ilk “Sosyal Finans Zirvesi” gerçekleşti...

Sosyal Finans Zirvesi yarın!

Birevim Sosyal Finans Zirvesi yarın saat 10:00'da The Ritz-Carlton İstanbul, Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Murat Kurum: İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatını hızlandırdık!

Sabah Gazetesi tarafından ikincisi düzenlenen Türkiye 2023 Zirvesi'de konuşan Çevre Bakanı Kurum, "İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni 2021 sonunda tamamlayacağız" diye konuştu...

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi düzenlendi!

GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi  Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İnşaat sektörü geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde irdelendi. 

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi olacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi-Çin ve Hindistan Üzerinden Global Krize Bakış ve Türkiye konferansına katıldı. Ağbal, İstanbul’u Uluslararası Finans Merkezi yapmayı istediklerini söyledi.

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

Konut projeleri Borsa İstanbul'da satılsın!

CEO Club Finans Zirvesi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, konut projelerinin Körfez'den Balkanlar'a kadar menkul kıymet olarak satılmasını istediklerini belirtti. Karadağ, Türkiye'deki bankacılık sisteminin sağlam olduğunu belirtti.

Türkiye konut fiyatlarının düşmediği tek ülke!

7'nci İstanbul Finans Zirvesi Başbakanlık himayelerinde düzenlendi. Zirvede gayrimenkul ve inşaat sektörününde öneminden bahsedildi.

7. İstanbul Finans Zirvesi’nde Jeopolitik Riskler ve Finans tartışıldı!

7. İstanbul Finans Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Maliye Bakanı Naci Ağbal, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu belirtti.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Finans Zirvesi Haberi

Finans Zirvesi

Küresel ekonomik risklerin yanı sıra çok özel bir dönemden geçmekte olan Türkiye için özel bir önem taşıyan 7. İstanbul Finans Zirvesi İFS’16 bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı himayelerinde 6-7 Eylül 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Zirvenin Yürütme Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ünal, olağanüstü koşullarda demokrasisine sahip çıkan Türkiye’nin tüm dünyaya birlikte neleri başarabileceğini gösterdiğini belirterek, “Cephede sadece çatışmayı kazandık; ama asıl savaş ekonomide, eğitimde, bilimde… Çocuklarımızı eğitebilmek, bilim adamlarımızı yetiştirebilmek için kaynağa ihtiyacımız var. Zirvenin amacı bugünü kurtarmak değil, geleceği kurmak.” diyerek zirvenin 2 gün boyunca küresel ölçekteki pek çok kurum ve kuruluşa fırsatlar sunacağını belirtti.


Jeopolitik Riskler ve Finans konulu zirvede, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya birer konuşma yapacaklar. Litvanya Nexus Operations CEO’su Gintarė Narkevičiūtė, İslam Kalkınma...