25 / 04 / 2024

Fırat Nehri turizm

Fırat Nehri turizm

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Kamacı Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Kamacı tarafından kuruldu.

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Fırat Nehri'ne yüzen otel projesi!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bir girişimci tarafından ''Yüzen otel'' projesi inşa edilmek isteniyor. Fırat Nehri için proje hazırlandı.

Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine yeni turizm planları hazırlanıyor. Fırat Nehri'ne yüzen oteller planlanıyor.

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Nalburiye Yapı Tasarım Ve Uygulamaları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de Şehriye Çoban tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde teslimler sona eriyor!

Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Projesi kapsamında C2-14, C2-15, C2-16 ve C2-17 bloklarda satılan konutların son teslim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. etap konut teslimleri sona eriyor!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün sona eriyor. Projede yüzde 10 peşinat yatırılarak daire sahibi olunabiliyor.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Erzincan Sırat on Fırat için 600 metrelik köprü inşa edilecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde yürütülen "Sırat on Fırat" Projesi kapsamında inşa edilecek 600 metre uzunluğundaki ve 510 metre yüksekliğindeki asma yürüyüş köprüsü, bölgenin tanıtımına katkı sunacak.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Projede 4 adet daire satışta.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap başvuruları bugün başlıyor. 4 adet konut TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi'nde bugün açık satışa çıkacak.

Fırat Nehri turizm Haberi

Fırat Nehri turizm

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde bir girişimci, Birecik Barajı'nın yapımı sırasında bir bölümü sular altında kalan yörede, tasarımını tamamladığı "Yüzen otel"ler projesi ile Fırat Nehri güzergahına farklı bir turizm alternatifi kazandırmayı planlıyor.


Türkiye'nin en geniş havzaları arasında yer alan Fırat Nehri'nin bölge turizmine daha fazla katkı sağlaması amacıyla hem devlet imkanları hem de müteşebbisler aracılığıyla yatırımlar yapılıyor.


Bölgede tarihi taş evler ve doğal güzelliklerin arasında süzülen, roman ve dizilere konu olan Fırat Nehri'nde yolculuğa çıkmak isteyen yerli ve yabancı turistler için proje hazırlandı.


İlçede turizm alanında yatırım yapan Salih Kurt, daha önce Hollanda'da gördüğü su üzerinde hareket edebilen evlerden etkilenerek Türkiye'ye döndüğünde 30'ar metrekarelik tekneler üzerine ahşap odalar...