20 / 04 / 2024

Firuzköy Tahtakale Mevkii

Firuzköy Tahtakale Mevkii

Ispartakule'de eylül ayında yaşanan tapu krizi tam 20 gün sonra haber yapıldı paniğe neden oldu. Ancak krizin adım adım aşıldığı duyuruldu.

Fuzul GYO Firuzköy projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği ve 1.100 konut ile 50 ticari ünitenin yer alacağı proje için sözleşme imzaladı. İşte Fuzul GYO Firuzköy ile ilgili merak edilen detaylar...

Fuzul GYO'dan Firuzköy'e 1.100 konutluk yeni proje geliyor!

Fuzul GYO Firuzköy'de hayata geçireceği 1.100 konut ve 50 ticari üniteden oluşan yeni projesi için düğmeye bastı. İşte Fuzul GYO Firuzköy projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi 610 ada 9 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Gölyaka İstanbul'un ruhsatını aldı! Firuzköy'e 400 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Gölyaka İstanbul'un ruhsatının alındığını açıkladı. Bu kapsamda İstanbul Firuzköy'de 429 adet bağımsız birim inşa edilecek. Söz konusu projede 400 adet konut yer alacak.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Dağ Mühendislik, Tual Comfort projesini resmen büyütüyor! Projeye 65 yeni konut ilave ediliyor!

Dağ Mühendislik Avcılar Firuzköy'de hayata geçireceği Tual Comfort projesinde 415 olan konut sayısını 480'e çıkarıyor.

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap'ın ruhsatları alındı! Kaç konut ve kaç dükkan için ruhsatlar tamamlandı?

Emlak Konut GYO tarafından, Avcılar Firuzköy 2. Etap için yapı ruhsatlarının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Avcılar Tahtakale'deki 1 milyon 670 bin metrekarelik rezerv yapı alanın imar uygulaması onaylandı!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Avcılar Firuzköy 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesi, 610 Ada, 9 Parsele Ait 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni ruhsatlar alındı! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1.Etap 1.Kısım ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket, Avcılar Firüzköy 1.Etap 1.Kısım'da yeni yapı ruhsatlarının alındığını duyurdu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım'ın ruhsatı alındı! 

Emlak Konut GYO, Avcılar Firuzköy 1. Etap 1. Kısım ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada yapı ruhsatı alınan bağımsız bölüm sayısı açıklandı. 

Firuzköy Tahtakale Mevkii Haberi

Firuzköy Tahtakale Mevkii

Ispartakule ve Tahtakale mahallesinde ticari alan ve konut satışların yanısıra bölgenin büyük bir bölümünü kapsayan ada ve parsellerle ilgili eylül ayında, İSTANBUL 10. Asliye Ticaret Mahkemesi Avcılar Tapu Sicil Müdürlüğüne resmi bir evrak gönderdi.



Evrakta davacı S.C.B. ile C.G., A.G.,Y.A., F.A., T.G., H.T., M.D., H.K., Z.Ü., A.E., E.V., L.G.,M.A.,S.C.,Ö.S., K.Y.,M.Y., M.E., K.K.,K.G., S.Y., C.E., T.M.E.,Ö.B.,A.Y., G.Y.arasında mahkememizde görülmekte olan menfi tespit ( ticari ilişkiden kaynaklanan), tazminat davası nedeniyle mahkememizin 9 Eylül 2015 tarihli ara kararı ile Avcılar İlçesi Firuzköy Tahtakale Mevkii 436 ada 1. parsel arsanın ..... hissesi imar uygulaması sonucu M.E. adına tescil edilmiş olup, 166 /.... hissesi Fikret Yoluç adına kayıtlı iken 22 02 2008 tarihle ...... yevmiye ile M.E.'na satılmış bulunan taşınmazların dava sonuçlanıncaya kadar satış ve...