26 / 04 / 2024

Fitch açıklama

Fitch açıklama

Fitch Ratings, üçlü faiz artış tehdidi, Avrupa'daki doğal gaz krizi ve Çin'in emlak piyasasında yaşanan zayıflamanın azalma belirtisi göstermemesi sebebiyle küresel kredi risklerinin son çeyrekte çoğaldı bildirdi.

Fitch'den Türkiye açıklaması!

Fitch Ratings açıklamasında, "Türkiye'de Hazine garantili tahvil ihraçları fonlama profili açısından pozitif. Hazine garantili tahvil ihraçları, çeşitlendirilmiş yatırımcı tabanını çekmede yardımcı olacak" ifadesine yer verildi.

Fitch: 2015 Türk bankaları için daha zor geçecek!

Uluslararası derecelendirme şirketi Fitch, Türk bankalarının 2015 yılında daha zor koşullarla karşı karşıya kalacakları uyarısı yaptı...

Fitch'ten Basel açıklaması!

" Yeni Basel piyasa risk kuralları, işlem likiditesini azaltabilir " diyen Fitch, finans piyasasındaki bazı eylemlerin zaman içerisinde "gölge bankacılık" sistemi içerisine kaymaya başladığı uyarısında bulundu

Fitch: Çözüme daha var!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de bankaların finansal sonuçlarının geliştiğini fakat maliyetlerde ve büyümede düşük faiz oranlarının etkili olduğunu bildirdi. Fitch: Çözüme daha var!

Fitch'ten referandum sonrası ilk açıklama!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, "İskoçya'nın bağımsızlık referandumu sonuçları ile daha fazla vergi artırımı gücü kazanma beklentileri, İngiltere'nin "AA+" olan kredi notu için etkiye sahip değil" açıklamasını yaptı

Fitch'ten bankacılık sektörü açıklaması!

Fitch'ten bankacılık sektörü açıklaması yapıldı. Fitch Ratings, Türk bankalarının ani kredi büyümesinin ve yüksek dış borçlanmasın, aşırı derecede gergin piyasa koşullarının oluşması halinde aşağı yönlü riskleri artırdığını belirtti.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch'ten Türk bankalarına yönelik açıklama geldi!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'ten Türk bakanlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Türkiye'de sermaye artırımına giden kamu bankalarından ziyade sektörde bazı bankalarda da sermaye artırımının gerekebileceğini aktardı.

Deniz GYO'dan tasarrufun iptali davasında yeni açıklama!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tasarruf davasıyla ilgili açıklama yaptı. Deniz GYO, "aleyhimize açılan "tasarrufun iptali" davasında yeni bir gelişme olmamıştır" dedi.

Yapı Kredi Koray Ankara Ankara projesi için açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Ankara Ankara projesi için açıklama yayınladı.

Dumankaya’dan açıklama: Paralel yapıyla ilişkimiz yoktur!

Dumankaya İnşaat Paralel Yapı soruşturmasıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Dumankaya'nın, "paralel yapı" ya da "FETÖ terör örgütü" gibi yapılanmalarla herhangi bir ilişkisinin bulunması söz konusu değildir." denildi.

Dumankaya İnşaat'tan ikinci açıklama!

'Paralel Devlet Yapılanması' iddiasıyla Dumankaya İnşaat'ın şirketinin murahhas üyesi Halit Dumankaya'nın da bulunduğu 7 kişi tutuklandı. Süreçle ilgili Dumankaya İnşaat açıklama yaptı. İşte Dumankaya'nın açıklaması..

3. köprü ikramiye krizine açıklama geldi!

İşçilerin "ikramiye" eyleminin ardından 3. köprüyü yapan ICA İçtaş Astaldi Adi Ortaklığı'ndan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada özetle, "İsçilerin ikramiyeleri ise resmi bildirimleri müteakip ödenmektedir" denildi.

Fikirtepe Platformu'nda 'Fikirtepe araba hırsızları' haberine açıklama!

Fikirtepe Platformu Emlakkulisi.com'da yer alan ve Akşam Gazetesi tarafından yapılan‘’Fikirtepe’nin boş olması araba hırsızlarının fırsatı oldu’’ başlıklı haber yansımasında yer alan yazı hakkında açıklama yatpı.

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...

İTÜ'den Maçka'ya yapılacak kafeterya iddialarına açıklama!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin resmi internet sitesinden, Maçka kampüsünde bulunan yeşil alana yapılacağı iddia edilen kafeteryaya yönelik iddialarla ilgili açıklama geldi

Tezcan Karakuş Candan, Ulus planıyla ilgili açıklama yaptı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Ulus Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı’na açtığı davada hazırlanan bilirkişi raporunun ayrıntılarını paylaştı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan imar planlarıyla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ şerhine Silivri Belediyesi'nden açıklama!

Silivri Yeni Mahalle’de bulunan 600 dönüm araziye TOKİ tarafından konulan şerh ile ilgili Silivri Belediyesi açıklama yaptı, işte Silivri Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesi davasıyla ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara projesiyle ilgili tüketici davasındaki son gelişmeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten davaya ilişkin yapılan açıklama şöyle...

Fitch açıklama Haberi

Fitch açıklama

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in yaptığı açıklamada; temel tahminlerin 2023'te ABD ve Avrupa'daki resesyonları içerecek şekilde revize edildiği, geniş tabanlı risk ortamının aşağı yönlü olmaya devam ettiği ifade edildi.

Açıklamada, üçlü faiz artış tehdidi, Avrupa'nın doğal gaz krizi ve Çin'in emlak piyasasındaki zayıflamanın düşüş belirtisi göstermemesi sebebiyle küresek kredi risklerinin son çeyrekte arttığı bildirildi.

Artan faiz ortamının, Avrupa'nın enerji sorunlarının bir gaz krizine dönüşmesinin ve Çin'in emlak piyasasındaki toparlanma eksikliğinin zorlu makroekonomik ortama katkıda bulunduğuna dikkat çekilen açıklamada, bunun olumsuz kredi sonuçları ihtimalini çoğalttığı kaydedildi.

Açıklamada, Avrupa gaz piyasasındaki dengenin sağlanamamasının, ABD ve Avrupa'da 2023'e kadar sürecek fazla enflasyonun, Çin emlak piyasası ve toparlanma eksikliğinin diğer sektörleri etkileme ölçüsünün, Rusya-Ukrayna Savaşı'ndaki ilerlemenin, gelişmiş...