29 / 03 / 2024

Fitch kredi

Fitch kredi

Fitch'ten Fransa'ya negatif izleme geldi. Fitch'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Fransa'nın "AA+" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Aralığa kadar Fitch sorun yok!

Fitch’ten gelebilecek olumsuz not piyasada dengeleri bozabilirdi. Bu olmadı. Hâlâ iki kuruluş ‘yatırım yapılabilir ülke’ notunu koruyor. Bu durum da fonlar açısından piyasada kalma gerekçesi.

Fitch İsveç'in kredi notlarını AAA olarak teyit etti!

Fitch'ten yapılan açıklamaya göre, İsveç'in yabancı ve yerel para cinsinden uzun vadeli kredi notları AAA olarak teyit edildi.Notların görünümleri ise ' Durağan ' olarak belirlendi.

Dolar alacaklar dikkat! Fitch’in yıl sonu dolar tahmini şok etti!

Dolardaki yükseliş sürüyor. Vatandaş elindeki tüm parayla altın ve dolar almaya devam ederken, gazeteci Barış Esen X sosyal medya hesabından uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’in 2024 yıl sonu Dolar/TL tahminin açıkladı. Dolar almadan önce mutlaka bakın.

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings yaptığı değerlendirmede Avrupa konut piyasalarının çoğunda 2024 yılında ılımlı bir fiyat artışının görülmesinin beklendiğini kaydetti.

Fitch Ratings’dan güzel haber! Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Fitch Ratings, orta vadeli potansiyel büyüme öngörüsünü yüzde 3,9'dan 4,1'e çıkardı.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

Merkez Bankaları sıkılaştırma yolunda: Fitch, 2023 küresel büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2023 için küresel ekonomideki büyüme beklentisini yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti. İşte ayrıntılar...

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch'ten ABD'li bankalar için 'zayıf performans' beklentisi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, bu sene ABD bankaları için daha zayıf finansal performans beklediğini ve bu performansın iş modeline, varlık yoğunluğuna ve mevduatların çeşitliliği ile istikrarına bağlı değişebileceğini belirtti.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch'in Türkiye kararı için nefesler tutuldu… Kredi notu yükselecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in açıklayacağı Türkiye kararı, ekonomi çevrelerinde merakla bekleniyor. Peki dünya çapında etkili Fitch’in Türkiye’ye yönelik kararı ne olacak? Kredi notu düşecek mi yoksa artacak mı? İşte ayrıntılar…

Fitch kredi Haberi

Fitch kredi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Fransa'nın "AA+" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.


Fitch'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Fransa'nın uzun dönem yerel ve yabancı para cinsinden "AA+" olan kredi notunun negatif izlemeye alındığı bildirildi.


Açıklamada, Fitch'in kararındaki gerekçeler arasında ülkenin bütçe açığı hedeflerindeki artışa ilk sırada yer verilirken, şunlar kaydedildi:


"Fransa hükümeti, 1 Ekim'de 2015 yılı bütçe tasarısını sundu ve bütçe açığı hedeflerinde önemli bir artışı onayladı. Bu değişiklik ilk olarak ağustosta açıklanmıştı ancak yeni açığın temelini oluşturan tüm detaylar o zaman mevcut değildi. Hükümetin yeni tahminleri bütçe açığının Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) içindeki payının bu yıl için yüzde 4,4 ve gelecek yıl için yüzde 4,3 olacağı yönünde. Bu rakamlar, Nisan İstikrar Programı'nda sırasıyla yüzde 3,8 ve yüzde 3...