28 / 03 / 2024

Flat Ofis Kağıthane iletişim

Flat Ofis Kağıthane iletişim

Servet GYO imzası ile yükselen Flat Ofis Kağıthane 'de yer alan ofisler 15 bin metrekareye kadar kiralama imkanı sunuyor. Projenin kat yüksekliği 4 metre olarak belirlendi. Peki Flat Ofis Kağıthane nerede?

Koray GYO'nun Kağıthane Ofis Park değeri belli oldu! Kağıthane Ofis Park değeri ne kadar?

Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Kağıthane Ofis Park'ın değeri ne kadar oldu? İşte Kağıthane Ofis Park 2022 yarıyıl değer tablosu...

Yapı Kredi Koray GYO Kağıthane Ofis Park 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Kağıthane Ofis Park" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları!

Toplam 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları 11 bin 750 TL’den başlıyor. Proje Ferko İnşaat imzası taşıyor.

Evdekifırsat'tan Kağıthane'de 2.500 TL taksitle ofis!

Evdekifirsat.com müşterilerine sunduğu konut fırsatlarına şimdi de şehrin merkezinde Kağıthane iş ve yaşam vadisindeki ofis, dükkan ve mağaza fırsatlarını ekledi.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi!

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi 110 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede ofis, ticari birimler ve otel yer alacak.

Ferko İnşaat Kağıthane projesine hazırlanıyor!

Ferko İnşaat, Kağıthane'de yeni bir ticari projeye hazırlanıyor. Kağıthane Cendere Yolu üzerinde planlanan Ferko İnşaat'ın yeni projesinde ofis, ticari birimler ve otel alanı olacak.

Flatofis Kağıthane'de ofislerin metrekaresi 3.500 dolardan satılıyor!

Sinpaş Holding iştiraklerinden Servet GYO, yatay ofis trendini Flatofis’ten sonra şimdi de Kağıthane’ye taşıyor. Flatofis Kağıthane’de ofisler metrekaresi 3.500 dolardan satışa sunuldu.

Kağıthane Flatofis iletişim bilgileri!

Kağıthane Flatofis iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0212) 310 27 00 olarak belirlendi. 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir ve 47 bin 500 metrekare ofis alanı olarak tasarlanan proje Servet GYO imzasıyla yükseliyor.

Sinpaş ‘yatay ofis’i Kağıthane’ye taşıdı!

Sinpaş GYO, az katlı ofis binası yapımına hız verdi. İlk yatay ofisini Eyüp’te Flatofis markası ile yapan şirket, ikinci projede Kağıthane’de 230bin metrekare ofis üretecek

Flat Ofis Kağıthane iletişim Haberi

Flat Ofis Kağıthane iletişim

"Flat Ofis Kağıthane nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. 1.700 metrekareden, 15 bin metrekareye kadar kiralanabilir ofislerden oluşan proje 8 metre aks aralığına sahip.


Kağıthane Flat Ofis projesi 47 bin 500 metrekare ofis alanından meydana geliyor. Kat yüksekliği 4 metre olarak tasarlanan proje 75 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


Türkiye’nin ilk A+  yatay ofisi olma özelliği bulunan Flat Ofis Kağıthane projesinin 15 bin metrekaresi ise kiralanabilir alandan meydana geliyor. Proje Sinpaş Holding bünyesinde Servet GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


Flat Ofis Kağıthane 'nin sosyal donatı alanları içerisinde restoran ve kafeler, yürüyüş parkurları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, dinlenme terasları ve yeşil bahçeler yer alıyor. 


Flat Ofis Kağıthane nerede?

TEM ve E5’e yakın bir konumda olan Flat Ofis Kağıthane Ofisleri raylı ulaşım...