23 / 04 / 2024

flora evlerinde fiyat

flora evlerinde fiyat

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Uzunlar İnşaat, Maltepe, Küçükyalı, İdealtepe ve Ortaköy'de gerçekleştirdiği projelerin ardından şimdi Beylikdüzü Gürpınar'da 'Flora Evleri' projesine başladı.

Sunny Flora Çelik Kettle fiyatı ne kadar, en uygun nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi...

Sunny Flora Paslanmaz Çelik Kettle, çay, kahve ya da yemek yaparken ihtiyacınız olan sıcak suyun her an elinizin altında olmasını sağlar. Peki, Sunny Flora Çelik Kettle kaç litre? Sunny Flora Çelik Kettle kaç TL? İşte detaylar...

Arnica Flora Seramik Taban Ütü 2000 W 899 TL! Özellikleri nedir? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Seramik tabanı ve güçlü buharı sayesinde daha az çabayla daha iyi ütüleme sonucuna ulaşmak Arnica flora seramik taban ütü ile mümkün hale geliyor.

Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte evlerinde serinlemek isteyenler klima fiyatlarını araştırmaya başladılar. Arçelik'ten Mayıs ayına özel indirimli fiyatlarla klima satışları devam ediyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arven Flora fiyat!

Toplam 217 adet konut , 43 adet ticari ünitelerden meydana gelen Arven Flora fiyat listesi 235 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Bahçekent Flora güncel fiyat!

Bahçekent Flora Evleri projesinde teslimler yıl sonunda başlıyor. Bahçekent Flora projesi Emlak Konut'un dev kampanyası kapsamında yer alıyor...

Vira İstanbul 30 eşit taksit avantajıyla ödeme imkanı sunuyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin liradan başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor..

Vira İstanbul'da fiyatlar 220 bin TL'den başlıyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da Gül Proje tarafından inşa edilmekte olan Vira İstanbul evlerinde fiyat listesi 220.000 liradan başlamakta olup 30 eşit taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Bahçekent Cadde Flora fiyat listesi!

3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen Bahçekent Cadde Flora projesinde toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.Bahçekent Cadde Flora fiyat listesine göre fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor.

Flora Şehir Evleri fiyat listesi!

Flora Şehir Evleri fiyat listesine göre 2+1 dairelerin fiyatları 167 bin TL'den başlıyor. Toplam 29 bin 280 metrekaresi yeşil alandan oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Essenora fiyat listesi!

Essenora evlerinde dairelerin alan büyüklükleri 71 metrekare ile 256 metrekare arasında değişiyor. Atik ile Akın- Enga- Yimta Ortak Girişimi tarafından inşa edilen konutların satışı devam ediyor. İşte Essenora fiyat listesi...

Essa Flora'da 645 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Essa Yapı'nın İstanbul Çekmeköy'de ormana komşu olarak hayata geçirdiği ESSA Flora projesinin, toplam satış bedeli 60 milyon TL. Projede dairelerin fiyatları bin TL ile 1 milyon 645 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Bahçekent Flora fiyat!

Bahçekent Flora fiyat bilgisi için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hoşdere'de inşa ediliyor olan Bahçekent Flora projesidne 875 daire bulunuyor...

flora evlerinde fiyat Haberi

flora evlerinde fiyat
120 ila 340 metrekare arasında değişen toplam 108 dairenin yer aldığı projenin Temmuz 2008'de teslim edilmesi planlanıyor..

Metrekare fiyatları 1500 YTL olan proje hem göl hem de deniz manzarasına sahip. 4 katlı yükseklikte binaların yer aldığı projede 15 dönüm yeşil alan için ayrılmış. Projede kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, uydu sistemi, fitnes center yer alıyor.