19 / 04 / 2024

Florya Futbol Tesisleri\'nin yeni adresi Arnavutköy

Florya Futbol Tesisleri\'nin yeni adresi Arnavutköy

Galatasaray Kulübü, tesislerin taşınacağı arazi konusu çözdü...

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Bursa Hürriyet Sosyal Tesisleri'nin inşaatı durdu!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki dönem belediye yönetimi tarafından yapımına başlanan Hürriyet Sosyal Tesisleri inşaatı seçimin ardından durduruldu. Seçimden beri hiçbir çalışmanın yapılmadığı Sosyal Tesis binası inşaatı bekliyor.

Galatasaray’da Florya arazisi bilmecesi!

Geçen sene 12 Nisan’da Metin Oktay Tesisleri’nin arazisinin ihalesini gerçekleştiren Emlak Konut, Terra Gayrimenkul’e aylık kira rayiç bedel raporu hazırlattı. Yönetime henüz iletilmeyen rapora göre tesislerin taşınma süresi boyunca geçen her ay için kulübün kasasından 383 bin TL çıkacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yılların özlemi olan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Tarsus Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri açılıyor!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mehmet Sarı Sosyal Tesisleri'nin açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

Manisa Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin ek binası tamamlanıyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nin yanına inşa edilen ek binayı tamamlıyor.

Florya Futbol Tesisleri\'nin yeni adresi Arnavutköy Haberi

Florya Futbol Tesisleri\'nin yeni adresi Arnavutköy

Galatasaray, aylardır süren arayışlarının sonuna geldi ve Metin Oktay Tesisleri'nin yeni adresi belli oldu. Başkan Ünal Aysal, 7 aylık süreç sonrasında Arnavutköy Belediyesi ile tesislerin taşınacağı arazi konusunda anlaşmaya vardı. Her konuda uzlaşıldığı ancak söz konusu arazinin belediyeye ait alanda değil, hazineye ait bölgede olması nedeniyle bazı prosedürler bekleniyor.

Maliye Bakanlığı'ndan gerekli onayın gelmesinin an meselesi olduğu izinlerin alınmasının hemen ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nin taşınması için Arnavutköy'de tesis inşaatının başlayacağı...