27 / 04 / 2024

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta Ümraniye'de kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Fmf Roof Yapı Mühendislik Limited Şirketi Ataköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Faruk Tiker, Fırat Ulutaş ve Mehmet Oğurlu ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcology Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Akıllıoğlu Akyol tarafından kuruldu.

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brood Constructıon Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  10bin  TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Şen tarafından kuruldu.

Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan Ahmet Keleşoğlu Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Lvcas Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Lvcas Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

Vay Yapı Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vay Yapı Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Sivri tarafından kuruldu.

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

SMA Başak Yapı Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Başak tarafından kuruldu.

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozalak Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arslan ve Nuri Vural tarafından kuruldu.

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yasin Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri rezidans ticarethane inşaatlarını yapmak hazır alıp satmak komisyonculuğunu yapmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Foçoğlu Yapı Mühendislik İnşaat Onarım Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No:505 Kat:2...