19 / 04 / 2024

folkart towers hakkında

folkart towers hakkında

Kısa bir sürede A Kule'nin teslimatını gerçekleştiren Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla kiracıların da gözdesi oldu.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Folkart Towers'ta Folkart Gallery açıldı!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi unvanıyla, İzmir'in yeni sembolü haline gelen Folkart Towers'ın 18'inci katında açılan Folkart Gallery, iddialı sergileri kapsayan beş yıllık planıyla sanatın nabzını tutacak

İzmir Folkart Towers akıllı bina sistemini devreye soktu!

İzmir 'in akıllı ikiz kuleleri Folkart Towers 'ta yangın söndürme sistemlerinin anında devreye girmesiyle yangın çıkmadan önlendi.

İzmir Folkart Towers akıllı bina sistemini kullanıyor!

İzmir’in ikiz kuleleri Folkart Towers’ın A Kulesinde önceki akşam bakımda olan bir asansörün fan motorunun alev alması sonucu binalarda bulunan gelişmiş yangın söndürme sistemleri anında devreye girdi.

Folkart Galeri, Folkart Towers'ın 18. katında açılıyor!

Türkiye'nin en büyük sanat galerisi, Avrupa'nın en önemli koleksiyonlarından biriyle İzmir'e merhaba diyor. Folkart Towers'ın 18. katında açılacak olan galeri, 800 metrekare büyüklüğüyle sanatseverleri büyüleyecek.

Cirit Turizm Folkart Towers'ta ofis açtı!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.

Folkart Towers Çarşı'nın ziyaretçi sayısı arttı!

Folkart Towers, İzmir’in yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 2011 yılı Nisan ayında inşaatına başlanan proje, 200 metre yüksekliğinde 46’şar katlı iki kuleden oluşuyor.

Folkart Towers'ta yılbaşı partisi!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamasını ışık ve havai fişek gösterilerinin yanı sıra, Folkart Towers'taki ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak..

Folkart Towers'tan görkemli kutlama!

Folkart Yapı, 2015'in gelişini ve 2014 yılında kulelerde yaşamın başlamış olmasını muhteşem ışık, havai fişek gösterilerinin yanı sıra Folkart Towers ev ve ofis sahiplerine vereceği özel bir davetle kutlayacak.

Carrera Fitness Spa 20 Aralık'ta Folkart Towers'ta açılıyor!

Dünyaca ünlü Carrera Fitness & Spa, İzmir'in en prestijli iş ve yaşam alanı Folkart Towers'ta 20 Aralık'ta kapılarını açıyor. Folkart'ın 5, 6 ve 7. katında açılacak olan merkez 5 bin metrekarelik alanda hizmet verecek.

Aston Martin Folkart Towers showroomu 2015'te açılacak!

Aston Martin'in Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, ocak ayında Folkart Towers'ta showroom açacak. Yeniköy Motors'un sahibi Nevzat Kaya, her daim büyüme odaklı hareket ettiklerinin altını çizdi...

Yeniköy Motors Folkart Towers'ta showroom açacak!

Türkiye distribütörü Yeniköy Motors, Ocak ayında Folkart Towers'da showroomunu açıyor. Dünyaca ünlü birçok markayı satın almak için artık İstanbul'a ya da yurt dışına gitmesine gerek kalmayacağını belirtti.

Folkart Towers projesinin ikinci kulesinde de yaşam başladı!

400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Folkart Towers'ın Nisan ayında tamamlanan birinci kulesinin ardından ikinci kulesinde de yaşam başladı. 220 rezidans ve 500 ofisin yer aldığı projenin yüzde 85'i kısa sürede satıldı.

folkart towers hakkında Haberi

folkart towers hakkında

İzmir'in kalbi yükseklerde atıyor sloganı ile yola çıkan ve çok kısa bir sürede A Kule'nin teslimatını gerçekleştiren Folkart Towers, İzmir'in yeni kent merkezinde olmasının avantajı, sunduğu ayrıcalıklar ve sosyal olanaklarla kiracıların da gözdesi oldu. 



İnşaatın B Kulesi de Ağustos ayından itibaren sahiplerini bulacak. Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olan proje, yaklaşık 4 bin kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20 bin kişinin girip çıkacağı bir yaşam merkezi olacak. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak "Folkart Towers A Kule'nin şu anda yüzde 95'i satılmış durumda. Satın alanların bir kısmı yerleşmeye başladı. Yatırım için alanlar da kiraya vermeye başladı" dedi. Folkart Tovers'da rezidans kiraları 2.000 TL'den başlıyor. 

2.000 TL'ye kiralanan rezidansın aidatı 385 TL. 

2.350 TL'ye kiralanabilecek ofisin aidatı ise 302 TL. 



Telefon: 444...