25 / 04 / 2024

folkart Towers Life ne zaman açılacak

folkart Towers Life ne zaman açılacak

İzmir'de yer alan Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Folkart Towers Bayraklı fiyatları!

Folkart Towers Bayraklı fiyatları 599 bin TL'den başlıyor. Folkart Towers projesi İzmir Bayraklı'da inşa edildi...

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Folkart Towers Bornova projesi Daikin'i seçti!

Folkart Towers Bayraklı projesi sakinleri yüksek verim, enerji tasarrufu ve konforu iklimlendirme sektörünün öncüsü Daikin farkıyla yaşıyor. Folkart Towers’ta Daikin’in üstün teknolojili iklimlendirme sistemleri kullanılıyor.

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın havai fişek gösterisiyle karşıladı!

İzmir yeni yılı Folkart Towers'ın muhteşem havai fişek gösterisi ile karşıladı. Kentte yılbaşı kutlamalarının sembolü olan ve canlı yayınlanan gösteri Türkiye ölçeğinde beğeni topladı

Folkart Towers yeni yıla hazırlanıyor!

İzmir’e yaptığı büyük yatırımlarla şehre katkısını sürdüren Folkart Yapı’nın isminden söz ettiren Folkart Towers’ı yeni yıla hazırlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Prestij sahibi olmak isteyenlerin tercihi Folkart Towers!

Folkart Towers A Plus konfor, lüks ve marka gücünü birarada bulunduruyor. Folkart Towers’ta bir rezidans ya da ofisinizin bulunması prestij kazanmak anlamına geliyor.

Folkart Bornova Life Rezidans iletişim!

İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova Life Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Folkart Bornova Life satış ofisi!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 828 adet daire yer alıyor. Folkart Bornova Life satış ofisi telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life satılık konut!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen proje 25 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Folkart Bornova Life fiyatları!

İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilen projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. Folkart Bornova Life fiyatları 1+0 dairelerde 189 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor.

İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık gösterdiği proje İzmir-Çeşme ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı bulunuyor. İzmir Folkart Bornova Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belirlendi.

folkart Towers Life ne zaman açılacak Haberi

folkart Towers Life ne zaman açılacak

Towers Life'ta Ağustos sonunda teslimatların başlayacağı açıklandı. Folkart Towers giriş katında bulunan alışveriş alanı Towers Life'ta yer alan kafe, restoran ve mağazalar, Eylül ayı başından itibaren hizmet vermeye başlayacak. 

Açıkhavada alışveriş keyfi Ziyaretçiler yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, açık havada alışveriş keyfini yaşayacak, yürüyüş parkurları ve su öğelerinin yer alacağı yeşil alanlarda dinlenebilecekler. 


Kulenin 5, 6 ve 7. katlarında yaklaşık 4 bin 225 metrekaresi kapalı 1325 metrekaresi açık olmak üzere, bünyesinde açık ve kapalı havuzlar, spa, fitness, sauna, tenis - basketbol sahaları yer alan sağlık ve spor merkezi bulunuyor. Merkez Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlıyor. A kulenin 8 ile 17. Katları arasında rezidanslar, 18. katta Lounge ve 19 ile 43. katlar arasında ofisler yer alıyor. 44. Katta ise eşsiz İzmir...