26 / 04 / 2024

fon şehirler

fon şehirler

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin işbirliğiyle yapılan “Fon Şehirler” başlığıyla İstanbul Modern’in sinema salonunda izleyeciyle buluşuyor...

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Mega müteahhitler proje garantili fon istiyor!

Büyük müteahhitler, dev projeler için özel bir fon ya da sigorta sistemi hazırlanmasını istiyor. Tahsilat sürecini ‘riskli’ bulan müteahhitler, garantili yatırım istiyor.

İşte emlak yatırımında şampiyon şehirler!

Dünyada en çok emlak yatırımı çeken şehirler belli oldu. New York 1. sırada yer alırken onu Londra takip etti.

Çocuk Dostu Şehirler toplantısı yapıldı!

Şehirleşme ile ilgili çeşitli konulara ilişkin sorunları belirlemek, stratejiler geliştirmek ve sonrasında yeni çözüm önerileri üreterek Türkiye’nin yeni şehirleşme vizyonuna katkı sağlamak amacıyla "Çocuk Dostu Şehirler" toplantısı düzenlendi.

Ceylan İnşaat, Marka Şehirler Zirvesi’nin sponsoru oldu!

Ceylan İnşaat, kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek olan Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin sponsorlarından biri oldu.

Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez'deki Antalya Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Petrol Ofisi arsasını satılıyor. İhale, 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Kadın ve çocuk dostu şehirler geliyor!

Çevre, kadın, sanat, çocuk dostu ile erişebilir şehirler oluşturulması için çalışma başlatıldı. Karaaslan, "Biz artık bir yapıyı yaptığımızda sadece oranın ne kadar başarılı olduğuna değil, ne kadar çocuk dostu, çevre ile doğayla dost uygulamalara sahip olduğuna bakacağız" dedi.

Babacan Holding, Marka Şehirler Zirvesi’nin ana sponsoru oldu!

Babacan Holding, bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan kamu ve özel sektörün üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi’ne sponsor oldu!

Dağ Mühendislik, Marka Şehirler Zirvesi 2017’nin ana sponsoru oldu.Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, ‘markalaşan şehirlerde inşaat sektörünün önemi’ni anlatacak.

2. Marka Şehirler Zirvesi 11 Mayıs'ta!

Geri sayımın başladığı 2. Marka Şehirler Zirvesi, Sait Halim Paşa Yalısı’nda 11 Mayıs 2017 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm binalarıyla akıllı şehirler yaratılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm binaların depreme karşı hazır hale getirilmesinin yanında, akıllı şehirler yaratılmasını da sağlayacağını ve çalışmaların birkaç ay içinde şekilleneceğini belirtti.

Akıllı şehirler teknoloji üretimine bağlı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'na katıldı.

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

fon şehirler Haberi

fon şehirler

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi Sunar: LÜTFEN RAHATSIZ ETMEYİN” sergisine paralel olarak;  yeni dönem Türk sinemasından örnekler, “Fon Şehirler” başlığıyla İstanbul Modern’in sinema salonunda izleyeciyle buluşuyor. Sinemada mekan kavramına odaklanan “Fon Şehirler” kapsamında, 9 Mart Cumartesi günü Zeki Demirkubuz’un Yeraltı, Taylan Biraderler’in Vavien ve Seyfi Teoman’ın Tatil Kitabı isimli filmleri gösterilecek.

Film gösterimleriyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.

http://www.istanbulmodern.org/tr/sinema/pek-yakinda/fon-sehirler_1096.html

Sergiyle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayın.