19 / 04 / 2024

Ford Sancaktepe Ar ge merkezi

Ford Sancaktepe Ar ge merkezi

Ford Otosan, Türkiye’nin 68 Milyon TL yatırımla en büyük Ar-Ge Merkezi'ni Sancaktepe'de açtı. Törene Bakan Fikri Işık ve Koç Holding yöneticileri de katıldı.

Aile arabası arıyorsanız Ford Focus'u arıyorsunuz demektir! Nisan zammı ne kadar oldu?

Ford Focus 2023 model yılının çok çeşitli sürücülerin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamıştır. Ford Focus, üç motor ve vites kutusu seçeneğiyle sunulur: EcoBoost Benzinli Araç, Ecoboost Hafif Hibrit Elektrikli Araç ve Ecoblue Dizel Araçtır. 05 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Ticari amaçlar için tasarlanmış olsa da, aracın donanım seviyeleri ve özellikleri,  özel kullanıma da uygun hale getirilmiştir.  14 Mart 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Ford Otosan’dan büyük başarı! Küresel otomotiv sektöründe zirveye oturdu!

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Ford Otosan’ın dünya devi olarak adlandırılan 46 otomotiv şirketi arasında yüzde 106 performans göstererek zirveye çıktığı açıklandı.

Yepyeni Ford Tourneo Custom baş döndürüyor! Tourneo Custom 8 Ekim fiyat listesi

Tourneo Custom, isterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz sizi işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyor olun, sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Custom Ekim 2022 fiyatları.

Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi

İsterseniz çok amaçlı koltuk sistemi, isterseniz de sizi rahatça işinizden sosyalleşmeye taşıyacak bir araç arıyorsanız, Ford Tourneo Courıer sürüş deneyiminizi tam anlamıyla bir üst seviyeye çıkaracak. İşte Ford Tourneo Courıer 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Henry Ford'dan 10 adımda zenginlik kuralları!

Dünyanın en zengin üç kişiden biri olan Henry Ford kimdir? Peki Henry Ford'a göre zenginliğin 10 kuralı nedir? İşte Henry Ford'un zorluklarla geçen hayatının başarı öyküsü...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Çarşı'da ticari alanlar satışa sunuldu!

Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesinde yer alan çarşı ticari alanlarında satış ve kiralamalar başladı. 

Metrolife Sancaktepe Evleri fiyat!

İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Metrolife projesinde toplam 544 daire ve çarşı alanına yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ağar Grup Yapı Anonim Şirketi, Erdoğan Ağar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Alsancak Caddesi'nde kuruldu.

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi açıldı!

Eskidji Çarşı İşletmeleri Anonim Şirketi Sancakpark Şubesi, Dikmen Masis Müdür Münferiliği ve Mustafa Yüksel Uçar Şube Müdürlüğü'nde 23 milyon 500 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Sancaktepe'de açıldı.

Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'deki düğün salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Sancaktepe Osmanlı Çarşısı AVM'de bulunan düğün salonunu satışa çıkardı. Söz konusu düğün salonunun toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Sancaktepe Semazen Düğün Salonu icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından İstanbul İli, Sancaktepe Osmanlı Çarşı'sındaki Semazen Düğün Salonu satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Ford Sancaktepe Ar ge merkezi Haberi

Ford Sancaktepe Ar ge merkezi

Cirosunun yaklaşık yüzde 3’ünü Ar-Ge faaliyetlerine ayıran Ford Otosan; Türkiye’nin tek yerleşkedeki en büyük Ar-Ge merkezi olan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi’ni törenle hizmete açtı. Açılış törenine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanısıra Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Avrupa Operasyonlar Başkanı Barb Samardzich, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Ford Otosan Genel Müdür Başyardımcısı Will Periam ve Ford Otosan çalışanları katıldı.


Ali Koç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın katılımıyla düzenlenen Ford Otosan Sancaktepe Ar-Ge Merkezi açılışında, Ford Otosan'ın 68 milyon lira yatırımla hayata geçirdiği merkezin Türkiye için...