19 / 04 / 2024

Forev Modern Eyüp satılık

Forev Modern Eyüp satılık

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Eyüp satış ofisi!

Forev Modern Eyüp satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Forev Modern Eyüp nerede?

Eyüp'te 5 bin 62 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Forev Modern Eyüp'te 1+1'ler 240 bin TL'ye! Yeni proje!

Forev Yapı tarafından  hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesinde inşa ediliyor. 5 bin 62 metrekare alan üzerinde yükselen proje 5 bloktan meydana geliyor. 

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Mon Reve Eyüp Titanic Hotel'de tanıtıldı!

Eyüp'te; Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın güç birliği yaparak gerçekleştirdiği MonReve Eyüp projesi, modern bir yaşam alanı olarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Eyüp'te Vakıflar'dan 5 milyon TL'ye öğrenci yurdu yapım ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Eyüp'te yer alan özel öğrenci yurdu yapımını 5 milyon 252 bin 352 TL'den ihaleye çıkardı

Forev Modern Eyüp satılık Haberi

Forev Modern Eyüp satılık

Forev Yapı imzası ile hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi 5 bin 62 metrekare alan üzerinde 5 blok olarak inşa ediliyor. 

Eyüp'te yer alan Forev Modern Eyüp projesindeki daire sayısı 279, ticari birim sayısı ise 7. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Forev Modern Eyüp fiyat listesi

Eyüp Forev Modern projesinde daire fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ayrıca 30 aya kadar vade yapılıyor. 

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde yer alan sosyal alanlar şu şekilde;  süs havuzları, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor salonu, kapalı otopark, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu.

Forev...