24 / 04 / 2024

Formula 1 Yarış Pisti

Formula 1 Yarış Pisti

2003 yılında bürokrasi engeline takılan Formula 1 Projesi için hükümet devreye girmiş. Pendik'te yapılacak projeye 100 milyon dolar büyçe ayıran İTO, hükümetin desteği ile projenin önündeki engelleri aşacakmış.

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

İstanbul Park tahliye ediliyor! Yıl sonunda boş olarak Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne teslim edilecek!

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Formula 1'e pek çok defa ev sahipliği yapan Kurtköy'deki İstanbul Park Pisti'nde bir son dakika gelişmesi yaşandı ve İstanbul Park’ın tahliye edileceği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Mercedes’in yeni gözbebekleri Türkiye'de

Yeni Mercedes-AMG SL 43 ve Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+, Formula 1'den aktarılan elektrikli egzoz gazı turboşarjıyla dünyada bir ilke imza atıyor. Hızlanma sırasında gaz komutlarına daha hızlı yanıt veren ıslak debriyaj ve arkadan çekişli AMG SPEEDSHIFT MCT 9G şanzıman sayesinde SL ruhu ve sportiflik,

Audi, Formula 1 için tarih verdi!

Alman üretici Audi, 2026 sezonundan itibaren Formula 1 Dünya Şampiyonası'na motor tedarikçisi olacağını duyurdu. İşte detaylar....

Fiat Doblo'dan şok kampanya! Yarısını peşin yarısını 1 yıl sonra öde! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Fiat Doblo'da araba alacakların yüzünü güldüren Ramazan kampanyası başladı. Kampanya kapsamında Fiat Doblo ve Pratico alımlarında yarısını şimdi kalanını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor. Peki Fiat Doblo fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Arnavutköy 1. Etap ihalesi yarın!

Yeni konut yatırımları için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Intercity İstanbul Park'ta yapılacak olan otel ve konaklama evlerinde son durum ne?

Sayıştay’ın hazırladığı 2020 raporunda Formula 1 pisti ihalesine ilişkin çarpıcı bir detay yer aldı. 2003'te gerçekleştirilen Formula 1 İstanbulpark ihalesinde pistin yanı sıra otel ve konaklama evleri de inşa edilecekti. Peki o otel inşaatında son durum ne?

Bankalar yarışa girdi! Emekliye 1.750 lira promosyon!

Bankaların promosyon içi yarışa girerken bu durum en çok emeklileri mutlu etti. Bazı bankalar promosyonu 1.750 liraya kadar yükseltti. Emekliyi bankaya kazandıranlara da 250 lira veriliyor. Bunun yanında ücretsiz tıbbi danışmanlık, 2 gün erken maaş gibi imkanlar da var.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Bahçekent'te inşa edilecek olan Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 1. Etap ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 1. Etap projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Formula 1 Yarış Pisti Haberi

Formula 1 Yarış Pisti



Hükümet devreye girdi FORMULA 1 hızlanıyor


Formula 1 için dün İTO Başkanı Mehmet Yıldırım ile Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin İstanbul'da biraraya geldi. Bakanlar Kurulu, salı günü projeyi görüşecek ve 13.5 milyon dolarlık teminata onay verecek. Böylece, Türkiye, Formula 1 organizasyonuyla 15 Ağustos'a kadar sözleşme imzalayabilecek.


    BÜROKRASİ engeline takıldığı için bir yıldır tek bir çivi bile çakılmadan bekleyen Formula 1 projesi için hükümet devreye girdi. Önümüzdeki hafta salı günü Bakanlar Kurulu'nda görüşülecek proje için gereken teminatın verilmesi ve sözleşmenin imzalanması için iznin çıkması bekleniyor. Dün Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile görüşen İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet...