19 / 04 / 2024

fortisten dosya masrafsız kredi

fortisten dosya masrafsız kredi

Fortisbank son yılların en ilginç kredi uygulamalarından birini başlattı. Bu kredide komisyon yok! Dosya parası yok! Ekspertiz ve tahsis masrafı yok! Bu kredi başka hiçbir yerde yok!!!

ING’den KOBİ’lere dev kamyanya! Nakit ihtiyacı olan şahıs işletmelere düşük faizli, masrafsız kredi!

ING Türkiye, şahıs işletmelerine yönelik yepyeni bir kampanyaya başladığını duyurdu. Banka, nakit ihtiyaçları için küçük ve orta ölçekli işletmelere avantajlı faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeli kredi imkanı sunuyor.

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır? Masrafsız tapu devri nasıl olur?

Tapu devri pek çok kişinin kafasını karıştırmaktadır. Özellikle aile içi tapu devrine dair detaylar araştırılmaktadır. İşte bu konuda merak edilen hususlar!

Türkiye’nin ilk şubesiz, dijital bankası Hayat Finans faaliyet iznini aldı! Hayat Finans’ın ortakları kimler?

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyet iznini aldı. Türk bankacılık sektörünün ilk şubesiz dijital bankası olan Hayat Finans, katılım bankacılığı alanında banka müşterilerine masrafsız, hızlı, basit ve güvenilir hizmet sunmayı hedefliyor.

Akbank kartı olanlara yaşadı! Herkesin konuştuğu kampanya! Düşük faizin adresi değişti!

Akbanklı olanlar yaşadı. Mobil üzerinden Akbanklı olanlara yüzde 0,99 faizli masrafsız ihtiyaç kredisine sahip olabilirsiniz. İşte detaylar!

Duyan inanamıyor! Garanti Bankası’ndan hiç masrafsız, tertemiz 10 bin lira! Başvuran alıyor!

Garanti Bankası’nın yeni kampanyası paraya sıkışmış olanlara ilaç  gibi gelecek.  Peki başvuru şartları neler? Garanti Bankası Nakit Avans herkese çıkıyor mu? İşte detaylar…

Ziraat Bankasından Şubat ayına özel bomba kampanya! 50 bin TL ödeme kefilsiz şartsız! Hemen alın!

Ziraat Bankası şubat ayı içinde başlayan yeni kampanyasını duyurdu. 50 bin TL’yi kefilsiz masrafsız hemen alın. İşte detaylar!

Faizsiz masrafsız 10.000 TL nakitiniz olsun ister misiniz? Garanti BBVA'nın bu kampanyasını kaçırmayın! 1 gün kaldı

Garanti BBVA Mobil’den banks müşterisi olana ve bireysel kredi kartı başvurusu yapana, 10.000 TL veriyor.  6 ay taksitle yaralanabileceğiniz bu kampanyadan faydalanmak şartları öğrenmek için haberimizi okuyun.

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil arayanlara duyurulur! Açılış fiyatına inanamayacaksınız!

ÖTV’siz ve masrafsız otomobil almak isteyenlere güzel haber. Açılış fiyatı 150 bin TL! İşte detaylar!

Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar?

Eşine tapu devri yapmak isteyenler, Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte detaylar…

Masrafsız tapu devri nasıl olur? İşte detaylar!

Tapuda, masrafsız tapu devri denilen bir kavramdır. Vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte masrafsız tapu devrine dair detaylar!

Kat mülkiyeti, kira, komşuluk uyuşmazlıklarında yeni dönem! 64 bin dosya çözülüyor! İşte beklenen o düzenleme...

Kira, komşuluk hukukun, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuşmazlıklarda zorunlu hale getirilecek arabuluculukla, bu üç konuda senede yaklaşık 64 bin dosyanın mahkemelere gitmeden en fazla 1 ayda çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

fortisten dosya masrafsız kredi Haberi

fortisten dosya masrafsız kredi

Fortis, 72-120 ay vadeli 100.000 YTL tutarındaki konut kredisini hiçbir masraf almadan, üstelik %1.46 faiz oranıyla sunuyor. Fortis, ayrıca ekspertiz, dosya ve kredi tahsis gibi masrafları da...