23 / 04 / 2024

forum aydın alışveriş merkezi aydın alışveriş merkezi

forum aydın alışveriş merkezi aydın alışveriş merkezi

Hollanda-Türk ortaklığı ile kurulan Multi Turkmall'un CEO'su Levent Eyüboğlu, Aydın'a 50 milyon euro tutarındaki yatırımla "Forum Aydın" alışveriş merkezinin yapılacağını bildirdi.

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı?

Milyonlarca vatandaş işverenler tarafından çalışanlara sağlanan yemek kartlarının alışverişlerde kullanılacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

Migros'ta hediyeli günler başladı! Temizlik ürünü al iPhone 13 şansı yakala

28 Eylül 2022 tarihine kadar Migros'lardan Money kart ile tek seferde 200 TL ve üzeri Domestos, Omo, Yumoş, Rinso, Cif ve Vim markalı ürün alışverişinde çekilişle 5 adet iPhone 13 128 Gb akıllı telefon, 5 adet Xiaomi robot süpürge veya 5 adet Xiaomi M365 elektrikli scooter hediye edilecek.

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

AYD'den alışveriş merkezlerinin açılışı öncesi tavsiye kararları!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu, alışveriş merkezlerinin açılış zamanı ve kısa vadede öngörülen uygulamalar hakkındaki tavsiye kararlarını paylaştı.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tempoint Alışveriş Merkezi İşletmeciliği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Manık Tanık, Metün Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın ve Süleyman Sayın tarafından 29 Kasım 2017'de kuruldu.

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TEM Ponit Alışveriş İşletmeciği ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Metin Gül, Ali Gül, Sönmez Aydın, Süleyman Sayın ve Yusuf Buğra Tanık ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

forum aydın alışveriş merkezi aydın alışveriş merkezi Haberi

forum aydın alışveriş merkezi aydın alışveriş merkezi


Multi Turkmall tarafından yapılan Forum Bornova projesinin tamamlandığını ve sekiz projenin de inşaat halinde olduğunu açıklayan Eyüboğlu, bu sene içerisinde üç yeni projenin inşaatına başlanacağını belirtti.


'Mimariyi inceledik'


Bir şehre yatırım yaparken, o şehrin bir parçası olmaya çalıştıklarını ve bu nedenle inşaatlar sırasında o bölgenin firmalarına yer verdiklerini belirten Eyüboğlu, proje bittiğinde şehre farklı bir bölge ve farklı bir yapı sunmuş olacaklarını kaydetti. Eyüboğlu şöyle konuştu:


"Her projemiz, birbirinden farklıdır. Forum Aydın projesi, Forum Bornova'dan bir adım daha öndedir. Tamamen şehre yakışacak, Ege ve Aydın mimarisini ön plana çıkaracak bir proje geliştirilmiştir. Proje, 50 milyon euro'luk bir yatırımla gerçekleştirilecek. Bittikten sonra yaklaşık 1500 kişiye de iş imkanı sağlayacak."


Eyüboğlu, projenin açılışının 2008 Ağustos sonunda yapmayı planladıklarını kaydederek, temel atma töreninin ise...