25 / 04 / 2024

Forum Diyarbakır açılış tarihi

Forum Diyarbakır açılış tarihi

Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. 100 milyon euro yatırım yapılan AVM 1.500 kişilik istihdam yaratacak.

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak!

MULTİ Turkey, ülke genelindeki 15'inci alışveriş merkezini Diyarbakır'da açıyor. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat'ın yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılacak

Forum Diyarbakır 27 Mayıs'ta açılıyor!

Multi Turkey, Türkiye’deki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

TOKİ'den Diyarbakır'a tam 595 yeni konut geliyor! Beklenen tarih geldi! Hemen bakın!

81 ilde tam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Diyarbakır'a 84 afet konutu müjdesi!

Diyarbakır İli Kayapınar İlçesi Çölgüzeli Mahallesi 84 Adet Afet Konutu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Murat Kurum'dan Diyarbakır'a 2 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde yeni millet bahçeleri yapacağız. Bağlar'da 88 bin, Kayapınar'da 38 bin metrekarelik alanda yapılacak" dedi.

Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

TOKİ'den Diyarbakır'a 635 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır Yenişehir'de 635 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 11 Mayıs tarihinde yapılacak.

Forum Diyarbakır açılış tarihi Haberi

Forum Diyarbakır açılış tarihi


Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Bölgede yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı. Forum Diyarbakır, şehirde 1.500 kişilik istihdam yaratacak. 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açacak.


Forum Diyarbakır’da aralarında Koçtaş, Media Markt, Tommy Hilfiger, Simit Sarayı, Kahve Dünyası, Roman, Paul&Shark, Vakko ve W gibi Forum alışveriş merkezlerinde ilk kez tüketiciyle buluşacak markalar da yer alacak.


Kalkınmaya katkı olacak


Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, “Türkiye ekonomisi büyüdükçe alışveriş ve perakende sektörü de büyüyor. Anadolu’da da alışveriş merkezlerine talep artıyor. Anadolu’daki beklenti ve ihtiyaçları yakından takip ve...