25 / 04 / 2024

Forum Diyarbakır ulaşım

Forum Diyarbakır ulaşım

Multi Turkey, Türkiye’deki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı

Forum Diyarbakır Multi Turkey ve Altındağ ortaklığıyla açılıyor!

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Forum Diyarbakır yükselmeye devam ediyor!

Türkiye’de 2004’ten bu yana 3,4 milyar Euro’luk yatırım gerçekleştiren Multi Development Türkiye’nin ülke genelindeki 12’inci, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki ikinci Forum Alışveriş Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor...

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Diyarbakır'da surlara zarar veren yapılar yıkılacak!

Diyarbakır surlarında devam eden restorasyon hakkında bilgi veren Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu surlara zarar veren yapıların ortadan kaldırılacağını dile getirdi. 

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Diyarbakır'a millet bahçesi müjdesi verdi. Karaismailoğlu, Karayolları Bölge Müdürlüğü'nün de bulunduğu 45 bin metrekarelik alanı Millet Bahçesi'ne ilave etme kararı aldık.

Diyarbakır Surları'nın restorasyon ihalesi tamam!

Diyarbakır'da UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlarda restorasyon ve temizlik çalışmaları hızla sürüyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, "6 burcun restorasyonunu kapsayan bir restorasyon ihalesi yaptık'' dedi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandı!

1960 yılında faaliyete giren ve 56 yıl boyunca çok sayıda tarihi öneme sahip maça ev sahipliği yapan Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yıkım çalışmalarına resmen başlandı.

Diyarbakır Kültür Kongre Merkezi önümüzdeki ay açılıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon liraya mal olan, bölgenin en büyük Kültür Kongre Merkezi’ni önümüzdeki ay içinde hizmete açmaya hazırlanıyor.

Diyarbakır'a yönelik yatırım paketi 4 Eylül'de açıklanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, bu hafta Pazar günü Diyarbakır'a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek ve ziyaret kapsamında bölgeye yönelik yatırım paketini açıklayacak.

Diyarbakır Dicle'ye 4.4 milyonluk alt yapı yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Dicle'nin kanalizasyon altyapısını baştan sona değiştirecek olan ''Dicle Kanalizasyon İnşaat Yapım'' projesini başlattı. Bu çalışmalar kapsamında alt yapının 4 milyon 471 milyar 633 TL'ye yenileneceği belirtildi.

Forum Diyarbakır ulaşım Haberi

Forum Diyarbakır ulaşım

İnşa ettiği 870 bin metrekarelik toplam kiralanabilir alanla Türkiye’de sektör lideri olan Multi Turkey, 2014 yılında 160 milyon ziyaretçi ağırladı ve 4.5 milyar lira ciro elde etti. Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, “Ekonomi büyüdükçe perakende sektörü de büyüyor. Anadolu’da da alışveriş merkezlerine talep artıyor. Anadolu’ya iyi projeler götürebilmek, bölgenin kalkınmasına destek olmak istiyoruz” dedi.

Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat Şirketi Genel Müdürü Selahattin Altındağ ise, “Daha büyük projelere imza atmaya devam edeceğiz”...