25 / 04 / 2024

Forum Trabzon nerede

Forum Trabzon nerede

Forum Trabzon’ un, 3 ziyaretçisine, muhteşem birer 2013 model Mini Cooper kazanma şansı sunduğu kampanyada, ziyaretçiler şimdiden 100 binin üzerinde çekiliş hakkı elde etti bile...

Forum Trabzon AVM'ye izin çıktı: Avrupakent GYO'dan son dakika açıklaması! 

Avrupakent GYO, Forum Trabzon AVM için iskanın alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

8-9 Eylül 2022 tarihinde alışveriş yap, hediye 250 TL’ye kadar yüklü Trabzon Forum Param Kart kazan

Okullar açılırken anne ve babaları da alışveriş telaşı sardı. İşte firmalar da ardı ardına velilere yönelik okula dönüş kampanyalarını açıklamaya başladı. Okul dönüşü velilere destek olmayan firmalardan biri de Trabzon’un yeni yaşam merkezi Forum Trabzon.

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Forum Trabzon yılbaşında açık mı?

Forum Trabzon, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Trabzon yılbaşında açık mı? Forum Trabzon yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Trabzon 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Forum Trabzon Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Trabzon, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Trabzon Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum Trabzon Kurban bayramı çalışma saatleri...

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde, Forum AVM karşısında bulunan parsel ile ilgili gerginlik yaşandı. MHP grubunun ret oyu verdiği gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Trabzon Vakfıkebir Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 107 bin 500 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap kura çekimi nerede?

Forum Trabzon Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Forum Trabzon hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Trabzon Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Forum Trabzon bayramda kaça kadar açık? Forum Trabzon bayramda kaçta açılacak?

İzmir Bornova 4S projesi nerede?

13 bin metrekarelik kapalı alanda yer alan Bornova 4S projesi S N Forum Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki İzmir Bornova 4S projesi nerede?

İzmir Bornova 4S nerede?

S N Forum Yapı imzası taşıyan İzmir Bornova 4S projesi 42 dükkan ve 24 ofisten meydana geliyor. Peki İzmir Bornova 4S nerede?

Bornova 4S Ofisleri nerede?

Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bornova 4S'te 42 dükkan ve 24 ofis yer alıyor. Proje S N Forum Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Bornova 4S Ofisleri nerede?

Diyarbakır Forum AVM nerede?

Bugün hizmete açılan Diyarbakır Forum AVM'de 135 adet mağaza bulunuyor. İçerisinde dünyaca ünlü markaların da yer aldığı AVM 1.500 - 2000 bin kişiye istihdam sağlayacak. Peki Diyarbakır Forum AVM nerede?

TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

Toplam 68 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Trabzon Zağnos Evleri'nde 120 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Trabzon Zağnos kura çekimi nerede?

Forum Trabzon nerede Haberi

Forum Trabzon nerede


Forum Trabzon’un, 3 ziyaretçisine, muhteşem birer 2013 model Mini Cooper kazanma şansı sunduğu kampanyada, ziyaretçiler şimdiden 100 binin üzerinde çekiliş hakkı elde etti.


Karadeniz Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Trabzon’un, 3 şanslı ziyaretçisine muhteşem birer Mini Cooper hediye edeceği kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen araç kampanyasının 5. haftasında ziyaretçiler, 100 binin üzerinde çekiliş hakkı kazanırken, Forum Trabzon tarihinde şimdiden bir rekora imza atıldı.


Forum Trabzon Pazarlama Müdürü Esma Sezeroğlu, alışveriş merkezinin her geçen yıl büyümesine paralel olarak gerçekleştirdikleri kampanyalara ilginin sürekli arttığını, bunun da hedeflerini daha yüksek seviyelere taşıdığını söyledi. Forum Trabzon’da toplam 100 TL ve katlarında alışveriş yaparak çekilişe katılan 3 şanslı ziyaretçi, 3 adet 2013 Model SU31 Mini Cooper’dan birini kazanacak. Kampanyaya...