26 / 04 / 2024

François Fillon

François Fillon

İsviçre yeni minare yapılmasını anayasal yasak haline getirirken, Fransa'da Marsilya kenti, aynı anda 7 bin kişinin ibadet edebileceği büyük bir cami inşa edilmesi için start verdi

Vivo V29 Pro’nun özellikleri ve fiyatları belli oldu!

Vivo V29 modeli, kullanıcılara MediaTek Dimensity 8000 serisi bir işlemci, 12 GB RAM, 256 GB dahili depolama, OIS destekli 64 Megapiksel ana kamera ve özçekimler için 50 Megapiksellik ön kamera gibi yüksek performanslı özellikler sunacak.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons Voyages Turquie Turizm Seyahat Acenteliği Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Anne Marie Fran Dumortier Aksoy ve Ufku Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 

14 ülkede gayrimenkulde 'Türkiye yılı' ilan edildi!

ERA’nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Avrupa’da ‘Türkiye yılı’ ilan ettiklerini açıkladı. 14 ülkede bulunan toplam 1100 ofiste, Türkiye’nin etkin tanıtımı yapılacak. 

Aslı Üstünkaya'nın evi müzeyi andırıyor!

Aslı Üstünkaya oğulları Aslan ve Üstün ile yaşadığı Yeniköy'deki yalısının kapısını Maison Française dergisine açmış. Bu evde doğup büyüyen Aslı Üstünkaya " Her objenin, her eserin mutlaka bir anısı var. Koleksiyonumdaki parçaların hepsi kayıtlı." demiş.

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı açıldı!

Mısır'ın Yeni Süveyş Kanalı dün açıldı. Eski kanala paralel olarak inşa edilen Yeni Süveyş Kanalı'nın açılış törenine, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande da katıldı.

1997 yılında Unıon Française binası satılacakmış!

1997 yılında Amerikan Konsolosluğu'nun karşısındaki tarihi ''Unıon Française'' binası satılacakmış. Aslına uygun olarak restore edilen bina 6 katta 4 bin 500 metrekare kullanım alanına sahipmiş.

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

François Gagnon: Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları daha önemli!

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını ve potansiyelinin Avrupa'yı geçtiğini söyledi.

François Gagnon: Yabancı yatırımın hedefi Türkiye!

Küresel gayrimenkul danışmanlığı sektörünün büyük oyuncularından biri olan ERA'nın Avrupa Başkanı François Gagnon, Türk gayrimenkul sektörünün son yıllarda büyük bir atağa kalktığını dile getirdi..

ERA Türkiye, brokerlarıyla gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi!

ERA Türkiye, yurt çapındaki brokerları ile İstanbul’da bir araya geldi. ERA Avrupa Başkanı François Gagnon’un da katıldığı etkinlikte gayrimenkul sektöründeki son gelişmeler değerlendirildi.ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan etkinliği değerlendirdi.

François Fillon Haberi

François Fillon

Marsilya Belediye Başkanı ve iktidardaki Halk Hareketi İçin Birlik Partisi'nden (UMP) Senatör Jean Claude Gaudin, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle, 200 bin Müslümanın yaşadığı bölgede Marsilya Büyük Camii projesinin inşaat iznini Marsilya Büyük Camii Derneği'ne teslim etti. Caminin temel atma töreni Nisan 2010'da yapılacak.
Belediye ile Cami Derneği arasında 50 yıl süreli bir kira sözleşmesi imzalandığı ve kiranın düşük olacağı bildirildi. 3500 metrekarelik alana yayılacak Marsilya Büyük Camii için yarışan 5 proje arasında 25 metre yüksekliğinde minare öngören proje kazandı. Caminin mimari Maxime Repaux, ezan sesinin cami kompleksinin sınırları dahilinde duyulacağını kaydetti. 
Caminin inşası için Fransız resmi makamlarının parasal destek sağlaması laiklik yasasına aykırı olduğundan gerekli fonların bağışlarla sağlanması öngörülüyor. Bunun için 22 milyon euro gerektiği, 1 milyon euro'luk...