20 / 04 / 2024

Fraser Place Antasya Istanbul

Fraser Place Antasya Istanbul kampanyası!

Fraser Place Antasya Istanbul için web sitesi üzerinden yapılan rezervasyonlarda minimum 3 gece konaklamalarda yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Ant Yapı, Fraser Place Antasya'da 7 yıldızlı otel konforu!

Ant Yapı, Fraser Place Antasya İstanbul’un tamamlanması ile birlikte yurtiçindeki turizm yatırım projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaşmış oldu. Fraser Place Antasya İstanbul'da konuklarını ağırlamaya başladı.

Fraser Place Antasya açıldı!

Ant Yapı Fraser Place Antasya projesi 120 birimlik Fraser Place Anthill ile beraber 1+1 ve 2+1’lik toplam 200 birime erişiyor.

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı!

Ant Yapı’nın İstanbul’daki ikinci lüks servisli ‘residence’ projesi ‘Fraser Place Antasya İstanbul’ kapılarını açtı. Yeni yatırımla Ant Yapı’nın yurtiçindeki turizm yatırımı projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı.

Ant Yapı basın toplantısı 20 Nisan'da!

Ant Yapı’nın “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptiyle Anadolu Yakasında hayata geçirdiği Fraser Place Antasya İstanbul’da yaşam başlıyor. Fraser Place Antasya’nın açılışı 20 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

Ant Yapı'nın rezidanslarına Endonezyalı yönetici!

Otel yöneticiliği alanında bugüne kadar yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Endonezyalı Cyril Warsono, Ant Yapı’nın Fraser Place Antasya ve Fraser Place Anthill Istanbul projelerinin yöneticiliğini üstlendi.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Antasya Residence'a Fraser Place ile yeni konsept!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Fraser Place Anthill İstanbul Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri ödülünü kazandı!

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015 organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Anthill Frasers Hospitality Hotel'e ödül!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Anthill Residence en iyi apartman seçildi!

Ant Yapı'nın Bomonti'deki binası Anthill Residence'ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü. Anthill Residence en iyi apartman seçildi.

Fraser Place Antasya Istanbul Haberi

Fraser Place Antasya Istanbul

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...