04 / 05 / 2024

FSMde çalışmalar başladı

FSMde çalışmalar başladı

FATİH Sultan Mehmet Köprüsü’nde Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi’nin devreye girmesiyle atıl duruma geçecek 4 gişeyi kaldırma çalışmaları saat 01:00 itibariyle başladı.

Malatya Kanal Boyu projesinde üst yapı çalışmaları başladı!

Malatya'da hayata geçirilen Kanalboyu projesinin ikinci etabında da çalışmalar başladı. Projenin Malatya'nın çehresini değiştirmesi planlanıyor.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Burdur Bucak TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan konutlar için çalışmalar başladı.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Çeşmeköy Camii'nde yenileme çalışmaları başladı!

Muğla'da yer alan Çeşmeköy Camii için restorasyon çalışmaları başladı.

Antalya Karasu Projesi'nin ikinci etap çalışmaları başladı!

Antalya'daki Karalar, Ilıca, Kızılgüney ve Yeniköy mahallelerinin 30 yıllık içme suyu sorununu ortadan kaldıracak “Karasu Projesi”nin ikinci etap çalışmaları başladı.

Antalya Türk Beleni Mesire Alanı için çalışmalar başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’a nefes aldıracak Türk Beleni Mesire Alanı Projesi için çalışmalar başladı.

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun çalışmaları başladı!

Dudullu-Bostancı metrosunun tünel çalışmaları başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Metro hattında 13 istasyon bulunuyor.

TOKİ Hatay İskenderun'da 1. etap çalışmaları başladı!

Hatay’ın İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi üst kısmında yaklaşık 470 dönüm arazi üzerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) tarafından yapılacak konutların 1. etabı için temel açma çalışmaları başladı.

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

TANAP projesinin Gönen etabında çalışmalar başladı!

Azerbaycan gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyan ve çalışmaları uzun zamandır devam eden Trans Anadolu doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin Gönen etabında çalışmalar başladı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nde çalışmalar başladı!

800 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışmalar başladı. Proje tamamlandığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en büyük sağlık komplekslerinden biri olacak.

FSMde çalışmalar başladı Haberi

FSMde çalışmalar başladı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülüp ihale edilen proje kapsamında bir süre önce dört gişe kapatılarak bu bölüme, sürücülerin şerit değiştirmeden geçiş yapmalarını ve OGS ya da HGS kullanan sürücülerin aynı yolu kullanmasına olanak sağlayacak konstrüksiyonlar yerleştirilmişti. Serbest Geçiş Ücret Toplama Sistemi adı verilen uygulama kapsamında yapılan konstrüksiyonlara OGS ve HGS algılayıcılar yerleştirilmişti. Sistemin test çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasının ardından 1,2,3 ve 4 numaralı gişelerin kaldırılma işlemleri 25.01.2015 saat 01:00 itibariyle başladı.

 Çalışmaların yapılacağı 4 gişeye giden yol ekipler tarafından ışıklı uyarı levhaları ve dubalarla trafiğe kapatıldı. Ekipler sürücüleri yanlış yönlendirilebilecek eski uyarı levhaları sökerek kaldırdı. Sürücüler trafik uyarı levhalarıyla 6,7,8,9,10 ve 11 numaralı gişelere yönlendirildi. Bu gişelerden OGS ve HGS etiketli araçlar aynı şeridi kullanarak geçiş...