18 / 04 / 2024

Fuar İzmir

Fuar İzmir

Başkan Kocaoğlu’nun her fırsatta iftihar ettiği Gaziemir’deki Fuar İzmir’de yağışlı havalarda çatının akması sonucu asma tavanlar çöktü, havalandırma tesisatı hasar gördü.

Fuar İzmir Projesi harcanan miktar eleştirildi!

Başak Yasemin Arel, açıldığı günden beri tartışma konusu olan Fuar İzmir için, “Buraya harcanan 900 milyon lirayla İzmir’in ulaşım, alt yapı ve geri dönüşüm gibi sorunları çözülürdü” diye konuştu

Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdü yok mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 330 dönüm arazi üzerine yaklaşık 400 milyon lira harcayarak hizmete aldığı Fuar İzmir'in jeoteknik ve jeolojik zemin etüdlerinin yapılmadığı iddiaları doğru çıktı.

İzmir Fuarı'nın ses ve kamera sistemleri ihalesinde skandal!

Gaziemir'deki yeni fuar alanına ilişkin "anons, ses ve kamera sistemleri" ihalesinin, zaten bu işleri yapmaklayükümlü şirketin alt taşeronu niteliğindeki şirkete verildiği ortaya çıktı.

Aziz Kocaoğlu'ndan Fuar İzmir açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Fuar İzmir’i eleştiren Binali Yıldırım’a sert çıktı, Kocaoğlu “İzmir fuarcılığı büyütmek ve İzmir’i kalkındırmak üzere dev eser yaptık. Bunu eleştirmek, nasıl bir duygudur, düşüncedir" dedi

Mermerciler 21. yaş galasında bir araya geldi!

Fuar İzmir’in ilk konukları olan doğaltaş sektörünün temsilcileri, 21. yaş galasında bir araya geldi. Gecenin ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Başarmak için yola çıktık ve bunu da Fuar İzmir’le taçlandırdık” diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük fuar merkezi Fuar İzmir açıldı!

Türkiye belediyecilik tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Fuar İzmir, adına yakışan bir törenle hizmete açıldı. Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir'in, A'dan Z'ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını belirtti.

Doğaltaş sektörü beklentisini Marble Fuarı'na çevirdi!

Çin'de inşaattaki durgunluktan dünya genelinde etkilenen doğaltaş sektörü, İzmir'de açılan MARBLE Fuarı 'yla çıkış arıyor.

Fuar İzmir 400 milyon TL'ye mal oldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Fuar İzmir’in, A’dan Z’ye her şeyiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını hatırlatarak, “337 bin metrekarelik arazisini parsel parsel satın aldık. Bu başarı tüm İzmirlilerindir” dedi

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı: "Fuar İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksidir" dedi. Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can: "Fuarlar, ülkeler arası ilişkilerin gelişmesinde büyük öneme sahiptir" şeklinde konuştu.

Fuar İzmir yarın açılıyor!

Yapımında kullanılan 34 bin ton demir ile 5 Eyfel Kulesi’ni karşılayan Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir, doğal taş fuarı MARBLE ile kapılarını açacak.

Fuar İzmir 25 Mart'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart’taki dev buluşma için gün sayıyor. Türkiye’nin en büyük fuarı Marble ile kapılarını açacak tesiste 1298 stant kuruluyor...

Marble Fuarı 150 milyon dolar katkı sağlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir, 25 Mart ’taki dev buluşma için gün sayıyor. Fuarda Emre Aydın konseri de yer alacak.

Fuar İzmir 25 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin en büyük fuar kompleksi ‘Fuar İzmir’, 25 Mart’ta Türkiye’nin en büyük fuar organizasyonlarından olan Marble - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açacak.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

İstanbullu, İzmir’e ev almaya gelecek!

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında, Fuar İzmir’de kapılarını açacak olan İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

İZWOOD 2017'ye Fuara Peli Parke’de katıldı!

İzmir’de gerçekleşen İZWOOD 2017 Fuarı 8-12 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de düzenlendi. Fuara Peli Parke’de katılım gösterdi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED Raporu'na gerek yok!

İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de, ESBAŞ istasyonu ile Fuar İzmir arasında yapmayı planladığı 2,2 kilometre uzunluğundaki monoray projesi ÇED'in gerekli olmadığına karar verdi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne kamulaştırma tepkisi!

İzmir'in Gaziemir ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi sakinleri, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Fuar İzmir'e yeni açılacak kapının karşı mevkiindeki kamulaştırma çalışmalarına tepki gösterdi.

Fuar İzmir Monoray Projesi'nde ÇED süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Fuar İzmir'e raylı sistemle ulaşımı sağlayacak monoray projesinin Proje Tanıtım Dosyası İzmir Valiliği tarafından uygun bulunarak Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre değerlendirme yapılacak ÇED süreci başladı.

Fuar İzmir Haberi

Fuar İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziemir'de 600 milyon liraya inşa ettiği yeni fuar alanı adeta dökülüyor. Tesisin yapımı sırasında ve işletilmesi sürecinde İZFAŞ tarafından düzenlenen ihalelerde yaşanan skandalları kamuoyuna duyuran Egeli Sabah, ikinci yaş gününü daha yeni kutlayan Fuar İzmir'in asma tavanlarının bir süre önce meydana gelen şiddetli yağış sırasında çöktüğünü de ortaya çıkardı. Gaziemir'de 600 milyon lira harcanarak inşa edilen, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "öz kaynaklarımızla yaptık" diye övündüğü Fuar İzmir 2 yıl önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görkemli bir törenle açılmıştı. 2. yılını yeni dolduran Fuar İzmir'in ana kapısından girişte, hollerin karşısındaki dükkan ve ofislerin neden kapalı tutulduğunu Egeli Sabah'ın ulaştığı fotoğraflar ortaya koyuyor. Söz konusu bölümdeki asma tavanlar, çatıdan akan yağmur suları nedeniyle çökmüş. Tavandaki...