19 / 04 / 2024

Fuat Soylu İlköğretim Okulu

Fuat Soylu İlköğretim Okulu

ŞİŞLİ Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, kendi dönemlerinde İstanbul' daki tüm okulların yıkılıp, depreme dayanıklı şekilde yeniden yapılacağını söyledi...

İlköğretim mezunlarına son dakika müjdesi! Hastanelere 18-50 yaş arası personel alınacak, hem de KPSS şartsız!

İlköğretim mezunlarına adeta son dakika müjdesi geldi. Hastanelere 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak, üstelik KPSS şartsız...

İl Özel İdaresi ilköğretim mezunu daimi personel arıyor! İşte maaşı dolgun İl Özel İdaresi personel alımı detayları!

İl Özel İdaresi personel alımına başladı. İlköğretim mezunlarının da başvurabileceği İl Özel İdaresi ilanına dair detaylar!

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Dilovası 24 Derslikli İlköğretim Okulu ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, 204 Ada 1 Parselde 24 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ihalesi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Bağcılar 32 dersliklik ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul Bağcılar'da inşa edeceği 32 Derslikli İlköğretim Okulu, 1 Adet 32 Derslikli Anadolu Lisesi İnşaatları ihalesi bugün.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Fuat Soylu İlköğretim Okulu Haberi

Fuat Soylu İlköğretim Okulu

ŞİŞLİ Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, kendi dönemlerinde İstanbul'daki tüm okulların yıkılıp, depreme dayanıklı şekilde yeniden yapılacağını söyledi.


Sarıgül, ayrıca velilerden okul aidatının da alınmayacağını belirtti. Beyoğlu Dolapdere'deki Hüviyet Bekir İlkokulu önünde, CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı Aylin Kotil’le birlikte eğitim alanındaki projelerini açıklayan Sarıgül, ulaşımın öğretmen ve öğrencilere bedava olacağını tekrarlayarak şunları söyledi:


“İstanbul'da bizim dönemimizde istiyoruz ki depreme dayanıksız bütün okullar öncelikli olarak yıkılsın ve yeni baştan yapılsın. Deprem İstanbul için önemli bir tehdit oluşturmakta. Şişli bölgemizde okullarımızın yüzde 99'unu nasıl depreme dayanıklı hale getirdiysek, İstanbul'da da bizim dönemimizde bütün okullar yıkılıp depreme dayanıklı hale getirilecek. Okulların temizlik hizmetlerini İBB olarak üstleneceğiz. Okul aile birliklerinin olanaklarını çok iyi bir noktaya taşıyacağız. Hiçbir veli...