29 / 03 / 2024

Fulya - Levazım Karayolu Tüneli

Fulya - Levazım Karayolu Tüneli

İstanbul’un 2016 bütçesi 16.1 milyar TL olarak belirlendi. İstanbul bu bütçe ile Maliye, Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı dışında bütün bakanlık bütçeleri için hazırlanan tavan teklifleri geride bıraktı.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatında son durum ne?

2018'de inşaatına başlanan Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin yapımı devam ediyor. Tünelin ulaşıma önemli alternatif olacağını dile getiren Prof. Dr. Halit Özen, tünelin inşaatının tamamlanmasıyla  çevre kirliliğinin azalacağını dile getirdi.

Dolmabahçe-Levazım Tüneli'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında Dolmabahçe-Levazım Tüneli'ni kaleme aldı.

Işık Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Ergin Işık ve Ümit Işık tarafından kuruldu.

Dolmabahçe-Levazım tüneli binaları mı çatlatıyor?

Maçka Parkı’nda ağaçların kesilmesine sebep olan Dolmabahçe-Levazım Tüneli inşaatının şimdi de altından geçtiği Nişantaşı’ndaki binaları çatlattığı iddia edildi.

Fulya Hilton Sitesi'nde inşaat ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Fulya'da 45 yıl önce yapılan Hilton Sitesi'nin kentsel dönüşüm projesi ihalesini Emay İnşaat ve ortağı almıştı. Şu ana kadar projeler çizilmiş ama henüz bir çivi bile çakılmamış.Sürecin daha da hızlanması gerekiyor. Ancak bir türlü yol alınamıyor...

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapital Endeks Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Fulya Yelden tarafından kuruldu...

Klape Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klape Mimarlık Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Fulya Nur Kaplan tarafından Esenler’de kuruldu.

Fulya Kalkavan, Metin Şentürk'ten evin yarısını istedi!

Ünlü sanatçı Metin Şentürk’ten 4 yıl önce boşanan Fulya Kalkavan, açtığı mal paylaşımı davasını kazandı. Şentürk’ün eski eşine 4 milyon 337 bin TL ödemesine karar verilirken, Sarıyer Reşitpaşa’da bulunan 4 katlı lüks malikanenin yarısının sahibi Fulya Kalkavan oldu.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Dolmabahçe-Levazım tünelinde son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve İstanbul trafiğine soluk aldırması planlanan Dolmabahçe-Levazım arasını 5 dakikaya düşürecek tünelin çalışmalarını drone ile görüntülendi. 

Maçka Parkı'ndaki 199 ağaç söküldü!

Çalışmaları başlayan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tüneli için Maçka Parkı’ndaki 199 ağaç yerinden söküldü.

Fulya - Levazım Karayolu Tüneli Haberi

Fulya - Levazım Karayolu Tüneli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) hazırladığı 2016 Yılı Yatırım ve Hizmet Programı'nda 2016 yılı bütçesi 16 milyar 100 milyon lira olarak belirlendi.


ULAŞIM 5.5 MİLYAR TL

Hazırlanan bütçede, 5 milyar 510 milyon 666 bin lirayla (yüzde 44,7) aslan payını ulaşım aldı. Müdürlük bazında harcama tutarlarına göre ise, Avrupa Yakası Raylı Sistemler Müdürlüğü 1 milyar 790 milyon 282 bin lirayla (yüzde 14,52) en fazla paya sahip oldu.


İSTİKLAL CADDESİ’NE 15 MİLYON TL

Bütçede, Beyoğlu İstiklal Caddesi ve Tramvay Hattı Uygulama Projesine 15 milyon lira, Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi'ne 2016-2018 yılları arasında 100 milyon lira, Kadıköy Fikirtepe Mahallesi İmar ve Ulaşım Yolları Projesine de 9 milyon lira ayrıldı.


MECİDİYEKÖY-ÇAMLICA ARASINA TELEFERİK

Yapılacak faaliyetler arasında, Dolmabahçe - Fulya Karayolu Tüneli, Fulya - Levazım Karayolu Tüneli, Üsküdar - Ümraniye...