26 / 04 / 2024

Fulya Süleyman Seba spor kompleksi

Fulya Süleyman Seba spor kompleksi

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

2005 yılında Beşiktaş, Fulya'nın çehresini değiştirecek!

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

Muğla'da Süleyman Seba Parkı açıldı!

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba adına yaptırılan park ve heykelin açılışını Fikret Orman gerçekleştirdi. Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaptırılan park ve heykel için açılış töreni düzenlendi.

Muğla'da Süleyman Seba Parkı açıldı!

Beşiktaş Kulübü Süleyman Seba adına yaptırılan parkın açılışını Fikret Orman gerçekleştirdi.Geçtiğimiz yıl vefat eden Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba'nın anısına Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaptırılan park için açılış töreni düzenlendi.

Yusuf Hacısüleyman: 2015 turizm için zor bir yıl olacak!

AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkam Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağım fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Hak sahiplerinin aşırı istekleri dönüşümün önünü tıkıyor!

Hak sahiplerinin aşırı isteklerinin kentsel dönüşüm sürecini tıkadığını söyleyen Süleyman Çetinsaya, "Müteahhidi para basan zengin biri zannediyorlar. Beni evlendir diyen bile var, olacak iş değil..." dedi.

Süleyman Genç: İBB vapurlarında yap-işlet-devret yöntemi uygulamak isteriz!

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, İBB'nin, şehir hatları vapurlarını yap - işlet - devret modeliyle devretmek istediğini ileri sürdü. . İBB'nin ilk teklifi tersanecilere yaptığı öğrenildi.

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

Süleyman Çelik kimdir?

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik kimdir? Süleyman Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Süleyman Çelik, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Süleyman Çelik...

Süleyman Çetinsaya: Avrupa Konutları Kale'nin hepsini bir haftada satarım!

Artaş Grubu'nun Topkapı'da inşaatına başladığı Avrupa Konutları Kale satışa çıktı. Projeye 5 bin 200 talep aldıklarını söyleyen Artaş'ın patronu Süleyman Çetinsaya, "Bir haftada hepsini satarım" dedi..

Isparta Süleyman Demirel Müzesi açıldı!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in memurluktan cumhurbaşkanlığının sona erdiği döneme kadar geçen sürede kadar eşyalarının sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesi, açıldı.Süleyman Demirel, açılışta konuşma yaptı.

Fulya Süleyman Seba spor kompleksi Haberi

Fulya Süleyman Seba spor kompleksi



Beşiktaş'ın Fulyası 70 milyon dolara Süleyman Seba oluyor


Beşiktaş, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecek. Rezidans, hipermarket, hastane ve kapalı otoparktan oluşacak olan kompleks, ruhsat alındıktan sonra 24 ayda bitirilecek ve 70 milyon dolara mal olacak. Beşiktaş'ın rezidans, hastane ve alışveriş merkezlerinden elde edeceği aylık gelir 1 milyon dolara ulaşacak.


    İSTANBUL'da 'Selenium' projeleri ile dikkat çeken ve son olarak Beşiktaş'ın 'Fulya Projesi' ihalesini alan 38 yıllık inşaat şirketi Aşçıoğlu'nun sahibi Yaşar Aşçıoğlu, Fulya projesinin kendileri için karlı değil prestijli bir proje olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, 70 milyon dolar yatırımla yapacakları projenin isminin ise Süleyman Seba olacağını...