24 / 04 / 2024

futbol

futbol

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) açıklamalarına göre; ağustos ayında en çok artış gösteren ürünler ve fiyatında azalışa giden ürünler belli oldu. İşte detaylar…

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Galatarasay Türk futbol tarihinin rekorunu kırdı! 2023-2024 sezonunda 218 milyon avro gelir geldi etti!  

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, 2023-2024 sezonu için 218 milyon avro gelir elde ettiklerini açıkladı. Timur, bu gelirle Türk futbol tarihinin rekorunu kırdıklarını söyledi.

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

Apple TV+'dan futbol tutkunlarına müjde! 28 Kasım 2022 fiyat listesi...

Apple, MLS'in yayın haklarını Apple TV+'da yayınlamak için satın almasından sonra bir futbol ligine yatırım yapmayı hedefliyor.

Futbol aşıklarına müjde! Vestel’den televizyon al Digitürk üyeliği hediye edilsin! 6 Eylül 2022 fiyat listesi…

Futbol severlere müjdeli haber Türkiye’nin bir numaralı beyaz eşya markası Vestel’den geldi. Vestel 49” ve üstü televizyon alan kişilere Digitürk taraftar paketi hediye ediyor. İşte detaylar…

Futbol kulüpleri kripto paralar için 350 milyon dolardan fazla harcadı!

Futbol kulüpleri, tartışmalı kripto "taraftar tokenları"nın satışını yaparak yüz milyonlarca dolar gelir kazandı. Kriptolar için yapılan harcamanın 350 milyon dolardan fazla olduğu belirlendi.

Futbol kulüplerinin kripto paraları değerlenecek mi?

Futbol kulüpleri de kripto para piyasasına çoktan dahil oldu. Süper Lig’den ya da alt ligden kulüpler rekabette geri düşmemek amacıyla kapısını çalan bu gelir değişikliğine “hayır” demedi. Peki sonuç ne oldu?

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Amerika'daki kara delikli futbol stadyumunun inşaatı tamamlandı!

65 bin seyirci kapasitesine sahip Kara delikli futbol stadyumunun inşaat çalışmaları tamamlandı...

Endonezya'da futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor!

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yer alan bir futbol sahası hastaneye dönüştürülüyor.

futbol Haberi

futbol

İstanbul Ticaret Odası (İTO), piyasaların açıklığını ve aynı zamanda şeffaflığını  sağlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile birlikte geçtiğimiz ağustos ayından bir önceki aya göre yanı temmuz ayına göre İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artmış olan ve azalmış olan ürünleri, fiyatları ve değişim oranları ile birlikte açıkladı.

İTO’nun İstanbul Ücretliler Geçinme İndeksi’nde yer almış olan 242 adet ürünün 106’sının perakende fiyatı artmışken 23 ürünün fiyatı ise düştü, 113 ürünün fiyatında ise bir değişiklik gözlemlenmedi.

2022 AĞUSTOS AYINDA MAÇ GİRİŞ BİLETİ ÜCRETLERİ % 90, 90 ARTIŞ GÖSTERDİ

Geçtiğimiz ağustos ayında Kültür Eğitim ve Eğlence Harcamaları statüsünde yer alan Maç Giriş Bileti ücreti % 90, 90 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün olmuş oldu.

İTO'dan yapılan açıklama ise şu şekilde:

"Fiyatlarında artış yaşanan diğer ürünler; ulaştırma...