26 / 04 / 2024

futbolcuların gayrimenkulleri

futbolcuların gayrimenkulleri

Dünyanın en çok kazanan yıldızları da gelirini gayrimenkule yatırıyor. Bu futbolcuların başında ise Arjantinli yıldız Messi bulunuyor. Messi'nin ülkesinde ve ABD'de çok sayıda gayrimenkulü bulunuyor...

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Kentsel dönüşüm yasasında vatandaşı bekleyen büyük tehlike! Vatandaşın evine ve iş yerine el mi konulacak?

Kentsel dönüşüm yasasının rant yasasına dönüşme tehlikesi gündeme geldi. Kentlerdeki rantı yüksek bölgeler ‘kentsel rezerv alanı’ denilerek kamulaştırılabilecek. Ayrıca, gayrimenkulleri ellerinden alınan vatandaşlar başka semtlere gönderilebilecek.

Hisseli tapusu olanlar aman dikkat! Haciz durumunda gayrimenkule aniden yeni ortak gelebilir!

Tapu, vatandaşların gayrimenkulleri üzerindeki haklarını belgeleyen önemli bir doküman. Hisseli tapu ise hak sahibinin birden çok kişi ile ortak olduğunu belgeliyor. Peki, Hacizli hisseli tapusu olanlar satış yaparken nelere dikkat etmeli?

Dedemin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirim? 

Dede üzerinden kalan gayrimenkuller bazen her durumda belirli olmayabilir. Bunun için torunların doğru bir araştırma yapması ve gayrimenkul tapularını çıkarması gerekir. Peki dedenizin üzerindeki gayrimenkulleri nasıl bulabilirsiniz? İşte bu konu ile ilgili önemli ayrıntılar...

Sadece son 4 gün kaldı: Halkbank, 7 ilde 150 bin TL’den başlayan fiyatlara konut satışa çıkarıyor

Halkbank 7 ilde icralık gayrimenkulleri satışa çıkaracağını duyurdu. Satışa çıkacak olan gayrimenkuller için ihale süreci hızla tamamlanacak, sadece 4 gün sürmesi planlanan ihalelerin bedelleri ise 150 bin TL’den başlayacak, üstelik 385 metrekare…

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredilerine konu gayrimenkulleri devrediliyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında kredilere konu taşınmazlar Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş'ye devredilmeye başlandı.

Aliya Nazarbayeva'nın gayrimenkulleri gündem oldu!

İngiliz Telegraph gazetesi, son süreçte halk ayaklanmasının çıktığı Kazakistan’ı uzun seneler yöneten Nazarbayev’in Londra’da yaşayan kızının servetine ilişkin kapsamlı bir haber yaptı.

KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif alanlarda yer alan 26 dükkan ve 6 arsayla, İGDAŞ’ın mülkiyetindeki gayrimenkulleri 5. Gayrimenkul Müzayedesi'nde açık artırmayla satışa çıkarıyor. 

Sosyal medya gayrimenkul pazarlamasını nasıl etkiliyor?

Sosyal medya platformları gayrimenkulleri pazarlamanın yollarından biri oldu. Yaşayacak yeni bir ev arayan vatandaşlar, arayışlarını sosyal medya aracılığıyla yapıyor. Konut satın almayı düşünenler, genellikle dışarı çıkmadan, sosyal medya platformlarından aramalarını gerçekleşiriliyor.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

futbolcuların gayrimenkulleri Haberi

futbolcuların gayrimenkulleri

GAYRİMENKUL tutkunu futbolcular arasında sadece yerli oyuncular bulunmuyor. Dünyanın en çok kazanan yıldızları da gelirini gayrimenkule yatırıyor. Bu futbolcuların başında ise Arjantinli yıldız Messi bulunuyor. Messi'nin ülkesinde ve ABD'de çok sayıda gayrimenkulü bulunuyor. 



Ronaldo ve Kaka da gayrimenkule yatırım yapan futbolcuların başında geliyor. Bu futbolcular İtalya, ABD ve İspanya'da çok sayıda konuta sahip. 


TURKIYE'deki lüks konut projeleri futbolcular için yeni bir yatırım alanı oldu. Süper Lig'de milyonlarca dolar kazanan futbolcular yatırımlarını gayrimenkul sektörüne yönlendiriyor. Bu futbolcuların başında da Arda Turan, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Olcay Şahan, Semih Şentürk ve Serdar Özkan geliyor. 


SÜPER Lig futbolcularının yeni gözdesi Türkiye'deki lüks konut projeleri oldu. Yatırımlarını bu alana kaydıran futbolculara arsında Arda Turan, Bekir İrtegün, Özer Hurmacı, Sezer Öztürk, Veli Kavlak, Cenk Gönen, Semih Şentürk,...