25 / 04 / 2024

Future Park AVM projesi

Future Park AVM projesi

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

Future Park AVM için talep toplanıyor!

Hiper Gayrimenkul hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurt içi ve yurt dışında gerçekleştireceği yeni yatırımlarıyla da adından söz ettirecek. Future Park projesinin AVM bölümü için de talep toplanıyor.

İdealist Park AVM Çekmeköy'de ne zaman açılacak?

İdealist Park AVM kira fiyatları belli oldu mu? İdealist Park mağaza metrekare fiyat aralığı nedir? İdealist Park AVM'de hangi markalar var? İdealist Park AVM ne zaman açılacak? İdealist Park AVM'de dükkan satışı var mı?

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları Özlem Yıldız ve Geveze sunuculuğunda açıklandı. Sanko Park AVM çekiliş sonuçlarında bir kişi 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı.

Future Park'ta 48 ay 0 faiz!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı oteli, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimleriyle göz dolduran Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı.

Future Park Rezidans fiyatları ne kadar?

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Future Park Rezidans fiyatları ne kadar sorusuna 125 bin TL'den başlıyor cevabı veriliyor.

Future Park Miran Yapı satış ofisi iletişim!

Hiper Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından inşa edilen Future Park Miran Yapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şöyle: 44 95 35. Proje, 1,869 adet daireden oluşuyor...

Future Park Miran Yapı ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Future Park Miran Yapı ne zaman teslim edilecek sorusuna 2015 yılının Haziran ayında cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Future Park Miran Yapı satılık!

Konutların satış sürecine devam edilen Future Park Miran Yapı satılık tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Future Park satışlarının yarısı bitti!

Satışların büyük bir hızla devam ettiği projeyle ilgili son durumu paylaşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, yüzde 50'si satılan Future Park'ın bölgedeki tek karma proje olduğunu belirtti.

Future Park’ta yıllık yüzde 10 kira garantisi!

Birçok dünya markasının yer alacağı alışveriş merkezi; konferans salonları, toplantı odaları ve restoranların bulunacağı otel, nitelikli ofis alanları ve rezidans birimlerinden oluşan Future Park’ta satışların yarısı tamamlandı.

Esenyurt Future Park ulaşım!

Toplam 1,869 adet daireden meydana gelen Esenyurt Future Park ulaşım bilgileri dahilinde projenin satış ofisi adresi şöyle: Talatpaşa Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. 1069 Sok. Haramidere Esenyurt - İSTANBUL...

Future Park Esenyurt Evleri!

Daire sahibi olmak isteyenlerin banka kredissi kullanabildiği Future Park Esenyurt Evleri, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimlerine Haziran 2015'te başlanacak...

Future Park Esenyurt fiyatları!

Future Park Esenyurt fiyatları 125 bin TL'den başlıyor ve 416 bin TL'ye kadar çıkıyor. Proje kapsamında daireler için düzenlenen ödeme seçeneği ile 48 ay taksit yapılıyor.

Future Park AVM projesi Haberi

Future Park AVM projesi

Esenyurt Bölgesi’nde inşa ettiği ve akıllı ev sistemleriyle donatılan 1250 konutluk projesi Future Park ile dikkatleri üzerinde çeken Hiper Gayrimenkul 2016 yılında yeni yatırımlar gerçekleştirecek. Dubai Cityscape fuarının ardından yabancı yatırımcıları ziyaret amacıyla Cidde ve Riyad’da temaslarda bulunan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç Ortadoğu’da yeni yatırımlar gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti. Genç, “1 Kasım seçimlerinden sonra gayrimenkul sektörü eski canlılığını yeniden kazandı. Özellikle yabancı yatırımcılar ülkede yeniden hakim olan ekonomik istikrar ile yatırımları artırma kararı aldılar. Biz de Dubai Cityscape fuarında görüştüğümüz yabancı yatırımcıları evlerinde ziyaret etmek istedik. Bu sebeple Fas, Dubai, Cidde ve Riyad’da potansiyel iş ortaklarımızla buluşup yeni yatırım anlaşmaları üzerinde görüşmeler gerçekleştirdik. 2016’da yurtdışı projelere imza atmayı hedefliyoruz. Ayrıca 8-12 Aralık tarihlerinde Kuveyt’te gerçekleşen Cityscape fuarına...