28 / 03 / 2024

Fuzul Yapı yeni konut projeleri

Fuzul Yapı yeni konut projeleri

Yeni proje yatırımlarına hız kesmeden devam eden Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Başakşehir'de 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10'uncu projesine başlıyor. 

Fuzul Yapı'dan Başakşehir ve Gaziosmanpaşa'ya 2 milyar TL'lik yatırım!

Fuzul Yapı, İstanbul’un mega projelerle gelişen Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Bölgelerine 2017 yılında 2 milyar TL’lik yeni yatırım gerçekleştirecek. Kentsel dönüşüme de adım atan grup, 2017 yılında 2 bin yeni konut inşasına başlayacak.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

İnsay Yapı Ataşehir Yenisahra projesi 2024'te başlıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesinin satışlarına devam eden İnsay Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Referans Beşiktaş geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan İstanbul'un kalbine 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı yeni projesi için düğmeye bastı. Referans Beşiktaş adıyla yükselecek olan proje 464 milyon 649 bin 109 liraya mal olacak.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Volumetrik modüler yapılar yeni trend oldu!

Modüler inşaatın türleri arasında yer alan volumetrik modüler yapı, yeni trend haline geldi.

Fuzul Yapı Beşiktaş!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilmesi planlanan Fuzul Yapı Beşiktaş projesi için ön talep toplanıyor. İşte Fuzul Yapı Beşiktaş projesiyle ilgili tüm merak edilenler...

Fuzul Beşiktaş ön talep topluyor! Yeni proje!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor...

Fuzul Yapı Beşiktaş Projesi yıl sonunda satışta!

Balmumcu'da Boğaz manzaralı lüks bir konut projesi hayata geçirmek için düğmeye basan Fuzul Yapı patronu Zeki Akbal, yeni projesinde satışların sene sonu başlayacağını dile getirdi.

Fuzul Yapı yeni konut projeleri Haberi

Fuzul Yapı yeni konut projeleri

Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen 800 milyon TL'lik Kayabaşı 7. Etap ihalesini alan Fuzul Yapı ve Fuzul Gayrimenkul, Başakşehir'de 48 bin 674 metrekarelik alanda bölgedeki 10'uncu projesine başlıyor. 

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, Haziran ayında faaliyete geçmesi beklenen Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yanı başında inşa edilecek projenin toplam inşaat alanı yaklaşık 121 bin metrekare olacak. 

Projede yaklaşık 10 bin metrekarelik park alanının yer alacağı öğrenildi. Fuzul Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, projeyle İstanbul'a ve Başakşehir'e değer katmaya devam edeceklerini ifade ediyor.

Fuzul Yapı Başakşehir'deki yeni projesine...