25 / 04 / 2024

FuzulEv kampanyaları

FuzulEv kampanyaları

FuzulEv teslimatların erkene çekildiği ve sınırlı kontenjana sahip kampanya, 31 Temmuz'da sona ereceğini duyurdu. 

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.

FuzulEv ile 5 yılda 60 bin kişi ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup, esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv, gelecek 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.

FuzulEv FPK sistemi nedir?

FuzulEv FPK sistemi nedir? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

FuzulEv'den enflasyonla mücadeleye tam destek!

FuzulEv, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında insanların ev sahibi olabilmeleri için faizsiz yüzde 15 indirim kampanyası başlattı...

FuzulEv, 1453 Engeliler Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi!

Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü, FuzulEv ile olan sponsorluk anlaşmasını yeniledi.

FuzulEv’den okula dönüş kampanyası!

FuzulEv, okulların açılış dönemine özel kampanya başlattı. İndirim ve taksit imkanlarının sunulduğu kampanya 20 Eylül’e kadar sürecek. 

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

FuzulEv kampanyaları Haberi

FuzulEv kampanyaları

FuzulEv teslimatları 12 ila 36 ay arasında yaparak uzun süre beklemeden daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı.FuzulEv başlattığı yeni kampanyada, ev teslimlerinin Türkiye’de bugüne kadar yapılacak "en erken" teslimler olduğunu duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; FuzulEv teslimatların erkene çekildiği ve sınırlı kontenjana sahip kampanya, 31 Temmuz'da sona ereceğini duyurdu. Yüksek konut fiyatları ve artan kredi faiz oranları dar gelirli vatandaşların küçük birikimlerle ev sahibi olma umudunu azaltırken, FuzulEv başlattığı yeni kampanya ile küçük birikimlerle kısa zamanda ev sahibi olmaya imkan sağlıyor. Şirket, teslimatları 12 ila 36 ay arasında yaparak uzun süre beklemeden daha erken ev sahibi olabilmenin yolunu açtı. 

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, insanların ev sahibi olabilmeleri için yeni yöntemler geliştirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"FuzulEv olarak 27...