19 / 04 / 2024

G Marin iletişim

G Marin iletişim

Toplamda 556 daireden meydana gelen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mar Yapı imzasıyla yükselen proje Bayramoğlu'nda inşa ediliyor.

G Marin'le Bayramoğlu’nda denizin ve güneşin tadını çıkarın!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu’nda gerçekleştirdiği G Marin projesinde kampanyalı ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar devam ediyor. Sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olabilir ve hemen taşınabilirsiniz.

G Marin’de 3+1’lerin satışı devam ediyor!

Mar Yapı ve Divan Grubu’nun Bayramoğlu’nda tek emsal oluşturduğu GMarin Managed by Divan projesi ilk etabının 1+1 ve 2+1’lerin tamamı satıldı.G Marin Managed by Divan, Bayramoğlu plajlarına 4 dakika uzaklıkta.

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan’da, ilk etap tamamlandı ve yaşam başladı. Alışılmış daire tiplerinden farklı, ekstra yaşam alanları olan, deniz manzaralı son kalan 3+1’lerin satışı devam ediyor.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

La Marin iletişim!

La Marin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 8 bin 205 metrekare alan üzerinde yükselen projede 198 konut bulunuyor. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim!

Toplam 894 daireden meydana gelen KİPTAŞ Başakkent Gölet projesinde inşa çalışmaları ve satışlar başladı. İşte KİPTAŞ Başakkent Gölet iletişim bilgileri...

Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri!

Toplam 1876 daireden meydana gelen Oyak Göksupark projesinde daire fiyatları 191 bin TL’den başlıyor. İşte Eryaman Oyak Göksupark iletişim bilgileri...

Maltepe Mesa Gökada iletişim!

3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada projesi E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Maltepe Mesa Gökada iletişim! bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyar Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Tekstil Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nihat Ünal imzasıyla kuruldu.

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alibeyoğlu Müteahhitlik Yapı İnşaat Gıda İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Alegöz ve Gülkız Alegöz ortaklığıyla 20 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim!

Four Winds Rezidans Göztepe iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Taş Yapı'nın inşa ettiği Four Winds Rezidans'ta metrekare fiyatı 5 bin 830 dolardan başlıyor...

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Bizim Evler Güzelce iletişim!

Bizim Evler Güzelce iletişim için 0212 454 45 50 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen projenin inşaat alanı 249 bin 787 metrekare olarak belirtiliyor.

Bizimevler Güzelce iletişim!

Bizimevler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İhlas Yapı imzasını taşıyan Bizimevler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan yapılması planlanıyor...

G Marin iletişim Haberi

G Marin iletişim

Alternatif daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği G Marin'de teslimlerin 2015 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesinde toplamda 556 daire yer alıyor. Projede daire fiyatları 95 bin TL ile 520 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Bayramoğlu'nda inşa edilen G Marin'de Concierge, housekeeping gibi hizmetlerin yanı sıra geniş yürüyüş parkurları, yüzme havuzu, Club House, fitness center, peyzaj alanları ve deniz manzaralı teraslar mevcut.


G Marin projesi lokasyon olarak Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası ve İzmit Körfez Köprüsü projesine yakın şekilde yer alıyor.



Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: