28 / 03 / 2024

G Marin ulaşım

G Marin ulaşım

Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda hayata geçirilen G Marin projesinde 556 konut yer alıyor. Daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Bayramoğlu G Marin'de daireler yüzde 5 peşinatla! 95 bin TL'ye!

Mar Yapı ve Divan Grubunun Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği G Marin Managed by Divan projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. Projede daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

G Marin’de 3+1’lerin satışı devam ediyor!

Mar Yapı ve Divan Grubu’nun Bayramoğlu’nda tek emsal oluşturduğu GMarin Managed by Divan projesi ilk etabının 1+1 ve 2+1’lerin tamamı satıldı.G Marin Managed by Divan, Bayramoğlu plajlarına 4 dakika uzaklıkta.

G Marin Managed by Divan’da Avantajlı 3+1’lerin satışı sürüyor!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan’da, ilk etap tamamlandı ve yaşam başladı. Alışılmış daire tiplerinden farklı, ekstra yaşam alanları olan, deniz manzaralı son kalan 3+1’lerin satışı devam ediyor.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Yeni havalimanının ulaşım ihalesi salı günü yapılacak!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, İstanbul genelinde Yeni Havalimanı toplu ulaşım entegrasyonu kapsamında, 18 hat üzerinde 150 otobüs ile 10 yıl süreli toplu taşıma yapmak üzere hat kiralama ihalesini 4 Eylül Salı günü yapacak.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Ulaşım ihtiyacı imar planlarına göre değerlendirilecek!

il merkezlerindeki "Ulaşım Master Planları" gözden geçirilecek, ülkenin gelişen ve değişen, taşıt ve yolculuk sayıları ile beklentileri, imar planlarında dikkate alınarak gelecekteki ulaşım ihtiyacı yeniden değerlendirilecek..

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

G Marin ulaşım Haberi

G Marin ulaşım

Toplam 556 dairenin bulunduğu Mar Yapı G Marin'de daireler stüdyodan, 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor. Projede ayrıca Concierge, housekeeping gibi hizmetleri sunuluyor.


G Marin projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor, 520 bin TL'ye kadar çıkıyor. Daire teslimlerinin Aralık 2015'de yapılması planlanıyor. 


Mar yapı imzasıyla yükselen G Marin Evleri'nde deniz manzaralı teraslar, Club House ve geniş yürüyüş parkurları, fitness center, peyzaj alanları, yüzme havuzu, bulunuyor.


Proje ayrıca, İzmit Körfez Köprüsü projesi, Bayramoğlu Marina projesi ve Marmaray– Hızlı Tren buluşma noktası gibi önemli ulaşım imkanlarına oldukça yakın bir konumda yer alıyor.


Mar Yapı G Marin iletişim

Tel: 444 1 536

Web: www.gmarin.com.tr

Filiz...