26 / 04 / 2024

Galataport projesi son durum

Galataport projesi son durum

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Galata Kulesi'nin işletmesi İBB'den alınacak! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, işletme sözleşmesi dolan Galata Kulesi'nin işletmesinin İBB'den alınacağını belirtti. Galatapart ile ilgili de konuşan Ersoy, Galataport'tan Atatürk Kültür Merkezi'ne uzanan bir de kültür yolu planladıklarını belirtti...

Galataport 5 Nisan'da kapılarını açıyor!

Galataport’ta inşaat süreci tüm hızıyla devam ediyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Erdem Tavas, 5 Nisan’a kadar taahhüt edilenlerinin tamamının hayata geçirilerek, liman kısmının hizmete alınacağını dile getirdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Otel yatırımına Galataport dopingi!

Türkiye'nin en çok konuşulan projelerinden olan Galataport'un açılması için artık gün sayılıyor. Galataport'un kentin yeni merkezi olması hedefleniyor. Turizme doping etkisi yâpması beklenen proje daha açılmadan çevresindeki otel yatırımlarını hareketlendirdi.

Galataport'ta açılış hazırlığı!

Karaköy'de Galataport İstanbul projesinin 2020 yılının ikinci çeyreğinde açılması planlanıyor. Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk’in bu yatırımı grubun 'ustalık dönemi eseri’ olarak nitelendiriyor.

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Galataport İstanbul Mayıs'ta açılacak!

Doğuş Grubu'nun, Bilgili Holding ortaklığıyla yürüttüğü Galataport Projesi'nin tanıtım toplantısı gerçekleşti. Galataport İstanbul Mayıs 2020'de açılacak.  

Galataport'un son hali böyle görüntülendi!

Tüm hızıyla devam eden Galataport projesinin son hali havadan görüntülendi. Proje içinde yer alan İstanbul Modern binası da önümüzdeki günlerde yıkılacak.

Galataport Projesi'nin yapım sürecine yönelik iddialar mecliste!

Galataport Projesi'nin yapım sürecine yönelik iddialara ve Paket Postanesi'nin yıkılmasına ilişkin soru önergesi önergesi hazırlandı. Konuya ilişkin olarak CHP'li Tanrıkulu soru önergesi hazırladı..

Galataport Projesi'nde kamuoyu bilgilendirilmiyor!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Sekreteri Ali Hacıalioğlu, Galataport Projesi ile ilgili bilgi verdi. Hacıalioğlu, proje kapsamındaki sürecin kamuoyundan gizlenerek yürütüldüğünü belirtti.

Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları AŞ, tarafından Galataport Projesi'ne ilişkin açıklama yapıldı.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mücella Yapıcı'dan Galataport değerlendirmesi!

İstanbul’daki rant projelerinin ilk sıralarında yer alan Galataport’un inşaat çalışmaları devam ediyor. Mimar Yapıcı, projeyi ve yaratacağı tahribatı BirGün’e anlattı

Galataport 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak!

Doğuş Grubu'nun Bilgili Holding ile ortak olduğu Galataport projesi için 14 yıl vadeli 1 milyar 20 milyon Euro değerinde finansman sağlandı.

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Galataport'un yüzde 85'i kiralandı!

Galataport İş Geliştirme ve Kiralama Genel Müdür Yardımcısı İrem Yücel Kaymak, Galataport projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, kiralama oranının şu anda yüzde 85’lerde olduğunu söyledi.

Galataport projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne?

Galataport projesi dünyanın en özel yerlerinden biri olan, İstanbul'un merkezi Karaköy sahilinin 1.2 kilometre uzunluğundaki kıyısında hayata geçiriliyor. Peki projenin çalışmalarında son durum ne? Genel Müdür Erdem Tavas, projedeki son durumu paylaştı...

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Galataport'ta Knauf’un ürün ve sistemleri tercih edildi!

Galataport Projesi’nde otel bölgesi ile restoran ve mağazaların yer aldığı çarşı kısmının toplam 68 bin metrekarelik metrajında Knauf Aquapanel kullanılacak.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport'u inceledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport Projesi'nin bulunduğu alanda incelemelerde bulundu.

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Galataport projesi son durum Haberi

Galataport projesi son durum

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye göre, son birkaç yıldan bu yana çalışmaları süren Galataport projesi, daha açılmadan yakın bölgesindeki turizm yatırımlarında artış yaşanmasına sebep oldu.

EVA Gayrimenkul Değerleme Araştırma ve Raporlama Müdürü Şeyma Şehirli, tüm bu hareketlilik beklentisinin projenin çıktığı ve ilerlediği dönemde bölgede ticari gayrimenkul fiyatlarına yansıyacağına dikkat çekerek, "Proje hayata geçtiği dönemde kira artışlarına da yansıyacağı bir gerçek. Galataport’a gelecek turistlerin büyük kısmı yüksek gelir düzeyine sahip ve maddi değer yaratacak ziyaretçiler olacaktır. Yerli yabancı yatırımcılar Karaköy bölgesinde ofis, bina ya da konut her türlü gayrimenkulü alıyor.  Farklı sektörlerden birçok yatırımcı projenin sürecinin netleşmesi ile birlikte bölgeye yöneldi" şeklinde konuştu.

Galataport bölgesindeki ofis ve dükkan fiyatlarını da artırdı. Galataport’a yıllık 1,5 milyon kruvaziyer yolcusunun gelmesi tahmin ediliyor. Toplamda ise...