16 / 04 / 2024

Galatasaray Adası ne olarak kullanılacak

Galatasaray Adası ne olarak kullanılacak

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nı kiralayan işletmenin tahliyesine ve adanın kulüp üyeleri için sosyal tesis olmasına karar verdi.

Galatasaray Adası'nın kaderi belirlendi!

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın kaderini belirlemek için olağanüstü toplandı. Yapılan oylama sonucunda Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak kullanılması kararı çıktı.

Koçarslan kardeşlerin miras kavgası kızıştı: Babadan miras kalan 108 milyon TL'lik 3 gayrimenkul satılıyor!

Reina ve Galatasaray adası Suada gibi bir dönemin gözde eğlence merkezleri başta olacak şekilde birçok yatırıma sahip Koçarslan kardeşlerin miras davasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası My Suits satışa çıktı! Yeniş proje!

May Grup tarafından Aydın ili Kuşadası ilçesinde yükselen May Suits lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Peki May Suits konut fiyatları ne kadar? May Suits projesinde hangi konut tipleri yer alıyor?

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

Tavuk Adası'nda çalışmalar tam gaz! 'Keyif Adası'na dönüşüyor!

Cunda Adası'na 700 metre mesafede yer alan Tavuk Adası'nda inşaat çalışmaları 10 Nisan tarihinden itibaren devam ediyor. Peki son olarak ruhsatının iptali için yargıya taşınan Tavuk Adası ne zaman hizmete açılacak? İşte Tavuk Adası'na ilişkin merak edilen tüm soruların yanıtı...

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray Adası ne olarak kullanılacak Haberi

Galatasaray Adası ne olarak kullanılacak

Galatasaray Adası'nın gelecekteki kullanımı için yönetimin istediği yetki kongresi Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleştirildi. 938 üyenin katılımıyla yaklaşık 5 saat süren kurulda üyeler, açık oylamada (yaklaşık yüzde 90 oyla) Ada'nın Galatasaray'ın bünyesinde sosyal tesis olarak kalmasından yana karar verdi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını dile getirdi. Galatasaray Adası'ndaki mevcut kiracının 30 Kasım'da çıkmasını beklediklerini ifade eden Özbek, "Biz en süratli nasıl tahliye ederiz onun peşindeyiz. Dolayısıyla ona göre hukukçularımız çalışıyor. En kısa sürede bunu yapacağız" diye konuştu. 

Kongre notları


AYSAL GELMEDİ!

5 saat süren genel kurula 938 kulüp üyesi katıldı. 28 üye konuşmak için kürsüye çıktı. Oylama el kaldırma metoduyla yapıldı. Eski başkanlar Duygun Yarsuvat, Faruk Süren ve Alp Yalman kongreye katıldı. Adnan...