26 / 04 / 2024

Galatasaray adası satıldı mı

Galatasaray adası satıldı mı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Eylül'de gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi Galatasaray TV'de önemli açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'dan Ada açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın satılacağına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Galatasaray Adası bugün hizmete açıldı! İşte merak edilen detaylar...

Yenilenen Galatasaray Adası'nın açılışı bugün gerçekleştirildi. İşte yenilenen Galatasaray Adası'yla merak edilen her şey...

Galatasaray Adası için tarihi imza atıldı! Tapusu alındı…

Milyonlarca Galatasaraylının yüzünü güldüren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'nın Milli Emlak'taki parsellerinin tapularını aldı.

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un Kuşadası’ndaki oteli bugün icradan satıldı. Fantasia Hotel Deluxe 75 milyon liraya Garanti Bankası'nın oldu. 

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satıldı!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’un sahip olduğu Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia Hotel De Luxe icradan satıldı.

Galatasaray Adası'ndaki yapılar neden yıkıldı?

Galatasaray Adası'nda yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla adaya ne olacağı merak konusu oldu. İstanbul’un en güzel tesisinin adaya yapılması isteniyor.

Kuşadası İmbat Otel satıldı!

Kuşadası’nın dünyaca ünlü Kadınlar Denizi plajlarında denize sıfır konumda yer alan İmbat Otel satıldı.

Galatasaray Adası'nın yıkım sonrası son hali!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapılar yıkıldı. Metruk şekilde kalan adanın son hali havadan görütülendi. 

Kiracı Mels Turizm'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası, İBB tarafından dün sabah saatlerinde ikinci kez yıkıldı. Adada kiracı konumunda olan Mels Turizm Otelcilik Restoran Eğlence Hizmetleri Limited şirketinden ise konu ile ilgili açıklama geldi.

Galatasaray Adası'ndaki havuzun döşemeleri söküldü!

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

Galatasaray Florya arsası satıldı!

Emlak Konut tarafından bugün satışa çıkarılan Galatasaray Florya arsası 832 milyon 500 bin TL'ye satıldı..

Galatasaray adası satıldı mı Haberi

Galatasaray adası satıldı mı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 29 Eylül'de gerçekleşecek olağanüstü genel kurul öncesi Galatasaray TV'de kulüp hakkında merak edilen konulara açıklık getirdi. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz Galatasaray Adası hakkında açıklamalar yaptı. Cengiz şunları söyledi;  "Ada'yı biz yıktırmadık. Ada yıkıldı, Dursun Bey'den sonra devraldım. Kucağımızda bulduk problemi. Yıkan ben değilim, yıkılmasını isteyen de ben değilim. Galatasaray Adası bizim, asla satmayacağız ve asla bir kiralama konusuna girmeyeceğiz" diyen Başkan Cengiz, sözlerine şöyle devam etti: “Ben ada yetkisini istemek zorundayım. İnşallah hukuken adayı yine alacağız. Devlete bu bağlamda çok teşekkür ediyorum. Devlet desteği, benim kara kaşıma, kara gözüme değil; temsil ettiğimiz kitleye ve onu doğru temsil etmemize karşılık veriyor. Duygun Başkanın çok büyük tepki çeken...