23 / 04 / 2024

Galatasaray Adası toplantısı

Galatasaray Adası toplantısı

Galatasaray Genel Kurulu, Galatasaray Adası'nın kaderini belirlemek için olağanüstü toplandı. Yapılan oylama sonucunda Galatasaray Adası'nın sosyal tesis olarak kullanılması kararı çıktı.

Galatasaray Adası için olağanüstü toplanılıyor!

Sarı-kırmızılı kulüp, kira sözleşmesi 30 Kasım 2015'te sona erecek Galatasaray Adası'nın gelecekte nasıl değerlendirileceğiyle ilgili daha önce olağanüstü genel kurul çağrısı yaptı.

Galatasaray Adası için yeni imar planı!

Galatasaray Adası için yeni imar planı hazırlandı. Söz konusu ada “Kamuya Açık Yüzme Havuzu ve Özel Sosyal Tesis Alanı” olarak düzenlendi.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Tahliyesine karar verilen Galatasaray Adası için yapılan başvuru reddedildi!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Galatasaray Adası'nı tahliyesine yönelik açılan istinaf mahkemesine yapılan başvuru için ret kararı alındığını açıkladı. 

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Adası'nın tapusu Galatasaray'a aittir!

Galatasaray eski başkanı Duygun Yarsuvat, Galatasaray Adası'ndaki son durumu ve otel inşaatıyla ilgili çalışmaları anlattı. Yarsuvat, Galatasaray Adası'nın tapusunun kulübe ait olduğunu söyledi.

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Galatasaray Adası kimin tartışmasına son nokta!

İstanbul Boğazı'nda bulunan Galatasaray Adası olarak bilinen Kuruçeşme Adası'nın sahibiyle ilgili son sözü mahkeme söyledi. 

Galatasaray Adası’nın akıbeti ne olacak?

Galatasaray'da 29 Eylül'de Olağanüstü Genel Kurulu toplanacak. Toplantıda, Galatasaray Adası’nın akıbeti konusu görüşülecek.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...

Galatasaray Adası'ndaki havuzun döşemeleri söküldü!

Galatasaray Adası geçen seneki yıkımla enkaza çevrilmişti. Dün de açılışına 1 gün kala havuz ve çevresindeki kaplamalar söküldü.

Kuşadası Belediyesi'nden imar barışı bilgilendirme toplantısı!

Kuşadası Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İmar Barışı ile ilgili olarak bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Galatasaray Adası toplantısı Haberi

Galatasaray Adası toplantısı

Galatasaray Kulübü Genel Kurulu, kira sözleşmesi 30 Kasım'da sona erecek Galatasaray Adası'nın yeni dönemde nasıldeğerlendirileceğini karara bağlamak üzere olağanüstü toplandı.Genel Kurul, Ada'nın sosyal tesis olarak kullanılmasını oy çokluğu ile kabul etti.


SABAH TOPLANDILAR

Türk Telekom Arena'da çoğunluğa bakılmaksızın başlayan olağanüstü genel kurulun pan başkanlığına Metin Ünlü seçilirken, kulüp başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.Genel kurul gündeminde Galatasaray Adası'yla ilgili olarak, kulüp üyeleri, aile bireyleri ile onların yakınları ve konuklarına,sporculara, kulüp tüzüğünde belirtilen koşullar içinde sosyal tesis olarak kullanılması ya da gelir sağlamak amacıyla, üyelerinbir kısım haklarının da saklı kalmasını sağlayarak, 11 Temmuz 2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında alınankararlar dairesinde üçüncü kişilere kiralanarak, tahsis ederek veya işletme sözleşmesi ile işlettirilmesi seçenekleri yer aldı. Genel kurulun ilk bölümünde...