29 / 03 / 2024

Galatasaray Fenerbahçe tesisleri

Galatasaray Fenerbahçe tesisleri

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için 2.5 milyar TL'lik teklif!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi ihalesi yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 531 milyonTL ile TEK-ART Kalamış ve Fenerbahçe Marmara Turizm Tesisleri AŞ sundu.

Fenerbahçe Gebze Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze'de önümüzdeki nisan ayında, geçen sene planını açıkladığı 15 sahalık arazi üzerine kurulacak spor tesislerinin ilk temelini atacaklarını söyledi.

Fenerbahçe'den Samandıra'da arazi hamlesi!

Fenerbahçe yönetimi Samandıra Can Bartu Tesisleri'nin hemen karşısında yer alan dev araziyi bünyesine katmak için yaptığı girişimlerde son aşamaya geldi...

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri yenileniyor!

Fenerbahçe Kulübünün yeni sezon hazırlıkları kapsamında Can Bartu Tesisleri'ndeki zemin ve çim yenileme çalışmalarında, lif çakma işlemine başlandı.

Fenerbahçe'nin tesisleri yeni sezona hazırlanıyor!

Fenerbahçe Kulübü, Ülker Stadı'nda ve Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda sona yaklaştı. Kulüp, tesislerini yeni sezona yetiştirecek.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, takımların kamp yaptığı Topuk Yaylası'ndaki tesisin tapusunu aldı. Fenerbahçe Kulübü haberi internet sitesinden duyurdu.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı!

Fenerbahçe Kulübü, Düzce'de 2011'de yapımı tamamlanarak hizmete giren ve 25 yıllığına devredilen Resort ve Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu aldı.

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu istiyor!

Fenerbahçe, Düzce’de bulunan ve farklı takımlardan da büyük ilgi gören tesisleri için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler 49 yıllığına kiraladığı 150 dönümlük arazinin sahibi olmak istiyor.

Fenerbahçe, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin tapusunu alacak!

Fenerbahçe 49 yıllığına kiracısı olduğu Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nin arsası için ihaleye çıkıyor. Kulüp, yoğun ilgi gören arazinin tapusunu alacak.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Fenerbahçe Belek Tesisleri geliyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Antalya’nın Serik İlçesi’nde 107 dönümlük arsa satın aldı. Yatırım kapsamında Fenerbahçe Belek Tesisleri projesi hayata geçirilecek.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Galatasaray Fenerbahçe tesisleri Haberi

Galatasaray Fenerbahçe tesisleri



Belediye Başkanı Sözen'den büyük jest


G. Saray ile F. Bahçe'ye trilyonluk tapu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıkladı.


Satış işlemi yapılırken tapulara ''Satılamaz, devredilemez, temlik konamaz'' şartı getirilecek. Sözen, ''İki kulüp de 20 yıllık kiracımız. Kulüpleri ekonomik özgürlüğe ve belli güvencelere kavuşturmak için bu kararı aldık'' dedi.


Arsaları Fenerbahçe ve Galatasaray'a kazandırmak için yoğun çaba harcayan Kadıköy Belediye Başkanı Cengiz Özyalçın, ''İki kulübün Mart ayında yapılacak kongresinden hemen sonra tapular törenle Sayın Belediye Başkanımız tarafından verilecektir'' şeklinde konuştu.


Arsaların devir işlemi için belediyenin Hukuk ve Emlak İşleri...