18 / 04 / 2024

Galatasaray gayrimenkulleri

Galatasaray gayrimenkulleri

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

İnan Kıraç: Galatasaray gayrimenkullerini değerlendirmenin yolunu bulmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Kıraça Holding kurucusu İnan Kıraç'ın Galasaray ile ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Galatasaray’ın tam 800 milyon doları var' başlıklı yazısı...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Burak Elmas'tan Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray Başkan adaylarından Burak Elmas, gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili konuştu. Burak Elmas, "Kemerburgaz için bütün detaylar, finansman hazır. Projemiz 25 ile 28 ayda bitecek" dedi ve Mecidiyeköy için birçok kiralama alternatifi bulunduğunu söyledi.

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Galatasaray yönetim kurulu gayrimenkuller için yetki istiyor!

GS'nin olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde Mustafa Cengiz başkanlığında yarın yapılacak...

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Galatasaray, Riva ve Florya onayıyla güçlendi!

Başkan Dursun Özbek futbol takımına 12 milyon dolarlık ödeme yapılması için talimat verdi. Bu gelişme, girilen zorlu viraj öncesi oyunculara yasal doping olacak.

Dursun Özbek: Riva'nın Galatasaray'a bir faydası yok!

Kulüp başkanı Özbek, "En önemlisi Riva. Üzerinde sadece ot biten bir arazinin Galatasaray'a faydasının olmadığı düşüncesindeydim" dedi.

GS'nin Riva ve Florya arazileri için en uygunu Emlak Konut!

Riva ve Florya için yarın yapılacak genel kurul öncesinde 6 kişilik komisyon çalışmalarını bitirdi. Komisyon "Arsaların geliştirilmesinde işbirliği yapmak için en uygun vasıflara sahip tek kurumun Emlak Konut GYO olacağı düşünülmektedir" dedi.

Ünal Aysal'dan arazi satışının oylanacağı genel kurul öncesi uyarı!

Sarı kırmızılıların eski başkanı, olağanüstü genel kurul öncesi kendisi için olmazsa olmazları sıraladı. Aysal’a göre hem Florya hem de Riva için birden Özbek’e yetki vermek doğru değil.

Dursun Özbek: Riva'yı satıp kurtulmalıyız!

Özbek, "Kulübün borcu 500 milyon dolar Riva arazisinden elde edilecek gelir yaklaşık 300 milyon dolar. 200 milyon dolar da Florya'dan bekliyoruz. 22 Ekim'deki kongre kulübün tarihindeki en önemli ikinci kongre olacak" dedi.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

2005 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu alacakmış!

2005 yılında Galatasaray Yönetimi, Seyrantepe'deki 384 dönümlük arazi için 72 trilyon 500 milyar liralık tapu bedeli ödeyecekmiş. Borçlardan kurtulmak isteyen kulüp, araziye 800 milyon dolarlık bir yatırım yapacakmış.

Galatasaray hisselerinde gayrimenkul projeleri tavana ulaştı!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.Güne yükselişle başlayan Galatasaray hisselerinin fiyatları yükseldi.

Galatasaray'ın hisselerinde gayrimenkul yükselişi yaşanıyor!

Galatasaray hisselerinin fiyatı, Riva arazisinde gayrimenkul projelerinin hayata geçirilebileceği beklentisi ile yüzde 10,5 yükselerek tavan fiyata ulaştı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkulleri değerlendirecek!

Kulüp yönetim kurulu, borçların yapılandırması ve gayrimenkullerin değerlendirilmesi başta olmak üzere bir dizi mali konuyla ilgili genel kuruldan oy çokluğuyla yetki aldı.

Galatasaray yönetimi gayrimenkuller için yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü mali genel kurulu başladı. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunun da yer aldığı bir dizi mali faaliyetle ilgili genel kurul üyelerinden yetki isteyecek.

2004 yılında Galatasaray, Seyrantepe'nin tapusunu sahip olacakmış!

2004 yılında Seyrantepe'nin üst kullanım hakkını elde eden Galatasaray, İş Bankası ortaklığıyla Seyrantepe'nin tapusuna 60 trilyona sahip olacakmış. 384 dönümlük arazinin 150 dönümü ve yapılacak 5 bin konutun da yüzde 25'i kulübe bırakılacakmış.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

1999 yılında Galatasaray Postanesi müze olacakmış!

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Galatasaray gayrimenkulleri Haberi

Galatasaray gayrimenkulleri

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, Galatasaray Spor Kulübü başkanı Burak Elmas ve Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener'in kulübün gayrimenkullerine ilişkin yaptıkları açıklamaları kaleme aldığı yazısında önce Elmas ve Şener'in futbola ilişkin değerlendirmelerini aktararak başladı. 

Peki Galatasaray gayrimenkullerini nasıl değerlendirecek? Mecidiyeköy binası, Florya ve Galatasaray Adası'nda son durum ne? 

Kulüpteki önemli isimlerin gayrimenkuller konusundaki açıklamalara değinen Munyar, yazısını şu şekilde sürdürdü:

"Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gayrimenkul projeleri ve sponsorluk gelirlerinin önemine değindi:

- Bunlar, mali yönden düzlüğe ulaşmak için değerli projelerdir.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Şener, gayrimenkuller konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi verdi:

- Mecidiyeköy’deki bina 12-13 yıldır boş duruyor. Erden Timur ve Avi Alkaş’ın da aralarında bulunduğu bir ekip olarak binanın Galatasaray açısından en iyiyi yakalayacak şekilde değerlendirme formülü üzerinde çalışıyoruz.

Florya’ya...