19 / 04 / 2024

Galatasaray Kemerburgaz tesisi ne zaman açılacak

Galatasaray Kemerburgaz tesisi ne zaman açılacak

Galatasaray’ın Aralık Ayı Olağan Divan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Özhan Canaydın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Burak Elmas'tan Kemerburgaz projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamada Kemerburgaz projesi hakkında bilgi verdi. İşte Burak Elmas'ın o açıklamaları...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas'tan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adaylarından Burak Elmas sarı-kırmızılı kulüp için hayata geçireceği seçim vaatlerini anlattı. Elmas, Kemerburgaz arazi için de açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

Galatasaray'a Kemerburgaz'da yeni tesis!

Enerji Bakanlığı’nın ruhsatını iptal ettiği Kemerburgaz'daki madencilik firması, Galatasaray'ın arazisinden tahliye edildi. Araziye sarı-kırmızılı bayrak asıldı. Bu gelişmeyle; Galatasaray’ın bazı tesislerinin Kemerburgaz’a taşınacağı görüldü. 

Galatasaray'a Kemerburgaz müjdesi!

Galatasaray yönetiminin yoğun mesai harcadığı Kemerburgaz’daki arazi ile alakalı dün iyi haber geldi. Galatasaray'ın yeni kamp tesislerini kurmasının önündeki en önemli engel ortadan kalktı...

Mustafa Cengiz: Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştıklarını ve yakın zamanda sonuçlanacağını ifade etti... 

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki tesisine onay verildi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde dün gerçekleştirildi. Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu’nda gündemdeki maddeler oylandı.

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Galatasaray Kemerburgaz tesisi ne zaman açılacak Haberi

Galatasaray Kemerburgaz tesisi ne zaman açılacak

Gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. Özbek; Florya arazisinin yerine taşınacakları Kemerburgaz Tesisleri için çalışmalarının tamamlandığını ve gerekli izinlerin alındığını aktardı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dursun Özbek gündemdeki projeler hakkında açıklamalar yaptı. Özbek, “En önemlilerinden birisi Florya’nın taşınması. Birçok sebebi vardı. Ekonomik olarak değeri çok önemliydi. Kulübe katkı vermek için proje başlatmıştık. Florya Galatasaray’a dar geliyordu. İki tane nizami sahası vardı. Gelişen futbol ekonomisi çerçevesinde daha uygun bir yere taşınmak zorunluydu. Kemerburgaz’da 140 dönüm arsa için çalışma içindeydik. Orman içinde altı tane sahası, kapalı salonları, altyapıya hizmet edecek bir kompleks olacak. Bununla ilgili çalışma içindeydik. Arazi Savunma Bakanlığı’na ait. Hasdal Kışlası’nda bulunuyor. Dün itibariyle neticelendi. Savunma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı’ndan izinleri alarak, bunun nihai kararı...