29 / 03 / 2024

Galatasaray komitesi

Galatasaray komitesi

Galatasaray'da olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz yönetiminin görev dağılımı dün yapıldı.  

Galatasaray'ın gayrimenkul komitesi belli oldu!

Galatasaray'da olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz yönetiminin görev dağılımı dün yapıldı.  

Galatasaray'ın otel planı belediyeye takıldı!

Galatasaray'ı 811 milyon liralık borç yükünden kurtaracak Mecidiyeköy'deki lüks otel projesi belediyeye takıldı. Yeniden başvuru yapmaya hazırlanan kulüp, yıllık 5 milyon dolar kira getirisi hedefinde...

Türk-Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı gerçekleşti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “ Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı ” dün gerçekleşti...

Türk–Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. toplantısı düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’ın başkanlığında “Türk – Alman Çevre Yürütme Komitesi 12. Toplantısı” düzenlendi.

1993 yılında Galatasaray 40 bin kişilik yeni bir stat yaptıracakmış!

1993 yılında Galatasaray yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yeni bir stat inşa etme kararı almış. Büyükçekmece veya FSM Köprüsü'nün Avrupa Yakası'nda yaptırılacak 40 bin kişilik stat 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu arsanın tapularını bu iki kulübe armağan edeceğini açıklamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Galatasaray ve Fenerbahçe'ye trilyonluk tapu!

1989 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı Nurettin Sözen, Fenerbahçe ile Galatasaray kulüplerinin Fenerbahçe Burnu'ndaki tesislerinin bulunduğu, 1 trilyon değerindeki arsanın tapularını iki kulübe armağan edeceğini açıklamış.

Galatasaray Adası'nın asıl sahibi kim?

Galatasaray ’ın mülkü olarak iddia ettiği İstanbul Boğazı ’ndaki Kuruçeşme Adası’na, Hazine ’nin kamulaştırmasız el koyduğu ortaya çıktı.

Özak GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ni açıkladı!

Özak GYO A.Ş., Yatırımcı İlişkileri Direktörünün istifasının ardından Kurumsal Yönetim Komitesi üyelikleri ve görev dağılımıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na güncelleme bildiriminde bulundu. İşte açıklama...

Pera GYO, Riskin Erken Saptanması Komitesi'ni belirledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu bünyesinde "Riskin Erken Saptanması Komitesi" kurulduğunu, bu komiteye Oğuz SATICI ve Haluk Refet IŞITMAN'ın atandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray Üniversitesi 2 yıldır restorasyon bekliyor!

Galatasaray Üniversitesi’nin 2013 yılında yanan tarihi binası, aradan geçen zamana rağmen hâlâ restore edilmeyi bekliyor. Beşiktaş Ortaköy’de bulunan binaya iki yıl içinde hiçbir tadilat işleminin yapılmaması dikkat çekiyor.

Pera GYO, Denetim Komitesi üyelerini belirledi!

Pera GYO A.Ş., Haluk Refet IŞITMAN'ın Denetim Komitesi Başkanı, Oğuz SATICI'nın Denetim Komitesi üyesi olarak atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Te-Mapol Polimer Plastik risklerin erken saptanması komitesi kuracak!

Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. Te-Mapol Polimer Plastik ve İnşaat risklerin erken saptanması komitesi kuracak.

Galatasaray komitesi Haberi

Galatasaray komitesi

Galatasaray'da olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz yönetiminin görev dağılımı dün akşam gerçekleştirildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre sarı-kırmızılı kulüpte, ikinci başkanlığa Ahmet Şenkal, başkan yardımcılıklarına da Adil Arapoğlu ve Ünal Çeviköz getirildi ve kulübün gayrimenkul komitesi belli oldu.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre yeni yönetimin görev bölümü şöyle oldu:
Başkan: Mustafa Cengiz
İkinci başkan: Ahmet Şenkal
Başkan yardımcısı: Adil Arapoğlu
Başkan yardımcısı: Ünal Çeviköz
Genel sekreter: Hüseyin Toprak
Muhasip üye: Okan Böke
Voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi: Okan Böke
Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyeleri: Erol Özmandıracı - Ömer Cansever - Mahmut Recevik
Binicilik, briç ve satrançtan sorumlu yönetim kurulu üyesi: Ünal Çeviköz
Judo ve atletizmden sorumlu yönetim kurulu üyesi: Nejat Güney
Mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi: Emre...