19 / 04 / 2024

Galatasaray Kulübü yeni tesisi

Galatasaray Kulübü yeni tesisi

Florya Metin Oktay Tesislerine veda kararı alan sarı-kımızılıların bir süredir İngiltere, Fransa, İtalya ve ABD milli takımlarının tesislerini incelediği ortaya çıktı...

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz!

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "120 milyon TL'lik yeni yapılanmayla Florya'yı yeniden elde edeceğiz. Florya bizim olacak, Kemerburgaz'dan da vazgeçmiyoruz" ifadelerini kullandı...

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Galatasaray otel projesi 8 ay sonra tamamlanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini istiyoruz." dedi. Özbek, " Turizm giderek düzeliyor. zannediyorum ki 6-8 ay içerisinde otel projesini tamamlayacağız" diye açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü yeni tesisi Haberi

Galatasaray Kulübü yeni tesisi


Florya Metin Oktay Tesislerine veda kararı alan sarı-kımızılıların bir süredir İngiltere, Fransa, İtalya ve ABD milli takımlarının tesislerini incelediği ortaya çıktı. İngilizlerin St. George's Park Ulusal Futbol Merkezi'ne hayran kalan Cim-Bom, futbolla birlikte diğer branşlarını da yeni spor kompleksine taşımayı planlıyor.


Galatasaray Kulübü, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne veda kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, profesyonel futbol takımı ile altyapıya ait kamp ve antrenman tesislerinin yer aldığı Florya'dan ayrılarak, İstanbul'un Avrupa yakasında modern bir tesis kurmak için kolları sıvadı. 

Milliyet İNGİLTERE KAMPINDA orge's Park Ulusal Futbol Merkezi'ne tam not veren Galatasaray, ilk etap yurt dışı kamp için Birmingham'ın yolunu tutmuştu. 


450 milyon Galatasaray'ın, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde 22 bin 627 metrekare tapulu arazisi bulunuyor. Tesisler ise toplam 110 bin 224 metrekarelik alan üzerinde yer alıyor. DOlÇ...