24 / 04 / 2024

Galatasaray Kulübü

Galatasaray Kulübü

Galatasaray Kulübü, tesislerin taşınacağı arazi konusu çözdü...

Galatasaray ve TOKİ, deprem bölgesinde 300 konutun inşası için protokol imzaladı!

Galatasaray Kulübü ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında deprem bölgesine 300 kalıcı konut inşa edilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Kulübü'nden Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü, Galatasaray Adası'na ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Adamız üzerinde, başkaca tarafların kurmak isteyecekleri hukuk dışı ve iyi niyetten uzak planlara asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Osmaniye İstiklal Spor Kulübü'nün yıkımı durduruldu!

İstanbul 13. İdare Mahkemesi, Bakırköy Belediyesinin ek hizmet binası yapılacağı gerekçesiyle Osmaniye İstiklal Spor Kulübü tesisleri hakkında aldığı yıkım kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Galatasaray, Riva ve Florya arazileri için toplantıya başladı!

Galatasaray Kulübünde, mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin görüşüleceği olağanüstü genel kurul başladı.

Galatasaray, Riva ve Florya için yarın toplanacak!

Galatasaray Kulübünde mali darboğazdan çıkabilmek için planlanan Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin geleceği, yarın olağanüstü genel kurulda karara bağlanacak.

Galatasaray'ın Riva ve Florya projeleri birlikte değerlendirilmeli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın yanına spor salonu yapmak için yetki belgesini aldıklarını açıkladı.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Galatasaray, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa istedi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena üzerindeki kullanım hakkı sorununu çözdüklerini müjdeledi.Özbek, Emlak Konut'tan 1 milyon metrekarelik arsa talebinde bulundu.

Anadolu Efes Kulübü, AND Gayrimenkul ile anlaştı!

Anadolu Efes Kulübü, Anadolu Grubu şirketlerinden AND Gayrimenkul ile iş birliği yaptı. Bir sezonluk yapılan anlaşmaya göre Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde çıktığı maçlarda sırtında AND Gayrimenkul logolu forma giyecek.

Riva ve Florya projeleri Galatasaray'a 500 milyon dolar getirecek!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Levent'te bulunan lokalinde gerçekleştirilen toplantıda, genel kurul üyelerine planlarını aktardı.

Galatasaray Kulübü Haberi

Galatasaray Kulübü

Galatasaray, aylardır süren arayışlarının sonuna geldi ve Metin Oktay Tesisleri'nin yeni adresi belli oldu. Başkan Ünal Aysal, 7 aylık süreç sonrasında Arnavutköy Belediyesi ile tesislerin taşınacağı arazi konusunda anlaşmaya vardı. Her konuda uzlaşıldığı ancak söz konusu arazinin belediyeye ait alanda değil, hazineye ait bölgede olması nedeniyle bazı prosedürler bekleniyor.

Maliye Bakanlığı'ndan gerekli onayın gelmesinin an meselesi olduğu izinlerin alınmasının hemen ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nin taşınması için Arnavutköy'de tesis inşaatının başlayacağı...