19 / 04 / 2024

Galatasaray mecidiyeköy arazisi

Galatasaray mecidiyeköy arazisi

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde dün gerçekleştirildi. Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu’nda gündemdeki maddeler oylandı.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

Ünlü Fransız Mimar Mecidiyeköy'deki arazisi için dava açtı!

Ünlü Fransız mimar Pierre Michel Pastellas, annesinden kalan Mecidiyeköy’deki arazisi bedel ödenmeden kamulaştırıldığı için Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dava açtı.

1942 yılında Galatasaray'ın Mecidiyeköy serüveni başlamış!

1942 yılında Beden Terbiyesi Müdürlüğü, Tekel'den 20 bin liraya satın aldığı Mecidiyeköy Likör Fabrikası'nın yanında bulunan sahayı 10 sene müddetle ve senede 12 lira kira ile Galatasaray Kulübü'ne kiralamış.

1998 yılında Galatasaray, Likör Fabrikası'na talip olmuş!

1998 yılında Galatasaray, Mecidiyeköy'deki İstanbul Likör Fabrikası'na talip olmuş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül'ün verdiği bilgiye göre, likör fabrikasının yeri İstanbulluların kullanabileceği bir yer haline getirilecekmiş.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

GS Plaza Mecidiyeköy ofis projesi 15 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Galatasaray Spor Kulübü, Mecidiyeköy'de GS Plaza ofis projesine başladı. GS Plaza Mecidiyeköy projesinden sağlanan gelir, kulübe aktarılacak. Projenin önünde yapılacak olan 1.500 metrekarelik yeni GS Store ise taraftarın yeni buluşma noktası olacak...

Mecidiyeköy Torun Center fiyat!

Mecidiyeköy Torun Center fiyat bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Ali Sami Yen Stadyumu arazisi üzerinde yükselen Torun Center projesinde daire teslimlerinin Ağustos 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Torunlar Center Mecidiyeköy nerede?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Torunlar Center Mecidiyeköy nerede? sorununa haberimizin içinde yer veriyoruz. Mecidiyeköy Torun Center'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Galatasaray mecidiyeköy arazisi Haberi

Galatasaray mecidiyeköy arazisi

Dünkü Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı Haliç Kongre Merkezi'nde yapıldı.  Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu’nda gündemdeki maddeler onaya sunuldu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre oylamada, Mecidiyeköy arazisi, Hasnun Galip Sokak’ta yer alan bina, Galatasaray Adası’na yapılacak faaliyetler, Basketbol ile Voleybol Anonim Şirketi’nin kurulması için istenen yetki maddeleri oy çokluğu ile reddedildi. Bütçe revizyonu ile Kemerburgaz’a inşa edilecek tesisleri için yapılacak faaliyet yetkileri ise kabul edildi.

Mecidiyeköy arsası maddesinde tartışma çıktı

Gündemin 4.4 maddesi olan Mecidiyeköy arsasına yapılacak faaliyetler ile ilgili yetki isteği maddesi oylaması uzun sürdü. Oylama sayımında yaşanan sorunların ardından salon sayım için ikiye ayrıldı ve oylar tek tek sayıldı. Oylama sonucunda bu madde reddedildi. Reddedilmesinin ardından salonda bulunan üyeler arasında tartışma çıktı. 

Gündemdeki maddeler ve oylamadaki sonuçları şöyle:
4.1 -...