19 / 04 / 2024

Galatasaray otel projesi

Galatasaray otel projesi

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini istiyoruz." dedi. Özbek, " Turizm giderek düzeliyor. zannediyorum ki 6-8 ay içerisinde otel projesini tamamlayacağız" diye açıklama yaptı.

Dursun Özbek: Riva için düğmeye bastık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,"Galatasaray'ın gayrimenkullerini değerlendirme yönünde birçok çalışmamız var. Riva için düğmeye bastık." açıklamasında bulundu.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Galatasaray otel projesine 15 milyon dolar harcayacak!

Galatasaray'ın 23 Mayıs'ta yapılacak seçimin favorisi olarak gösterilen başkan adayı Dursun Özbek, SABAH'a plan ve projelerini anlattı. Özbek, başkan olursa Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptıracağını söyledi..

Galatasaray 2015'te otel inşaatına başlayacak!

Galatasaray'ın yeni Başkanı Duygun Yarsuvat Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıracak şu açıklamalarda bulundu: 4’üncü yıldız ve otel inşaatı aynı önemde. Galatasaray bu sezon ikisinden de vazgeçemez...

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

137 yeni otel projesi geliyor!

Pandemi döneminde bile otel yatırımlarına devam ediliyor. 2020'de 137 yeni otel projesi teşvik belgesi aldı. Proje sayısı bir önceki seneye göre yüzde 19 yükseldi.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

TSKB GYO Adana Otel Projesi şirketi Yarsuvat Turizm'e dönüştü!

TSKB GYO, Bilici Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile iştirak edilen Bilici Yatırım TSKB GYO Adana Otel Projesi Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi unvanlı şirketin tür değiştirilmek suretiyle bir bütün halinde "Yarsuvat Turizm Anonim Şirketi" isimli Şirkete dönüştürülmesine karar verdi.

Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nisan 2018'de ihale edilen ve 832 milyon 500 bin TL teklifle Öz Er-Ka İnşaat'ın kazandığı Galatasaray Florya projesi tasfiye edildi...

Özak GYO'dan Antalya'ya 5 yıldızlı otel projesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), turizmde hedef büyüttü. Bölgeye 5 yıldızlı otel yatırımı yapacak şirket, projesinin inşaat yapı ruhsatını aldı.

Özak GYO Demre otel projesinin ruhsatını aldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya ili, Demre İlçesi, Zümrütkaya-Uzguru Mevkii'nde yapımı planlanan otel projesi için ruhsat alındı...

Trabzon otel yatırımında zirveyi zorluyor!

Bu senenin ilk 10 ayında 48 şehirde 143 yeni otel projesi 2.3 milyar TL’lik teşvik belgesi aldı. Antalya ve İstanbul yine ‘en fazla otel yatırımı yapılan iki il’ olurken, Trabzon 12 otel yatırımı ile adeta zirveyi zorladı.

Galatasaray otel projesi Haberi

Galatasaray otel projesi

Yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini isteyen Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Riva ve Florya’dan kaynaklanan 442 milyon TL gelir, Galatasaray'ın bütçesi içinde yok. Borçlanma yetkisi istemiyoruz. Kimse algı yaratmaya çalışmasın. Sadece yeni gelen kaynakların bütçeye dahil edilmesini istiyoruz." dedi.  İşte Fanatik Gazetesi'nde yer alan Dursun Özbek haber....

Olağanüstü mali genel kurulu neden yapıyorsunuz nasıl geçmesini bekliyorsunuz? 

“2017 bütçe revizyonu ile ilgili bir genel kurul yapıyoruz. Revize bir bütçemiz var. Bu revize bütçeyi onaya sunacağız.Asında durumun ne olduğunu biz internette de yayınladık. Oraya bakıldığı zaman bu revize bütçenin neden yapıldığı çok net anlaşılıyor. Fakat algı yaratmak için, sanki revize bütçenin borçlanma yetkisi istemek adına yapıldığını söylemek isteyen bazı mihraklar var."

"Bütçede olamayan bir gelir var"

"Bu revize bütçenin içinde çok önemli olabilecek...