19 / 04 / 2024

Galatasaray riva emlak konut

Galatasaray riva emlak konut

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Riva Galatasaray'ı kurtarır mı?

Türkiye’nin 4 büyük kulübünde borç zirve yaptı. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un borcu 3.8 milyar lirayı buldu.

Galatasaray'ın borç alacak farkını Riva ve Florya arazileri düşürdü!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek "Gündemimizde Galatasaray Kulübünün en önemli projelerinden biri olan Riva ve Florya'nın geliştirilmesi için Emlak Konut ile yapılan anlaşma var. 8 Haziran'da ihaleye çıkacak" dedi.

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi kuruldu! 

Galatasaray Florya Emlak Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydın Özbek, Erden Timur ve Metin Öztürk ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Riva arsasından elde edeceği gelir katlanıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Riva'daki Düşler Vadisi projesini ve Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz’ın konuyla ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Özdemir'in 'Riva’da ciro 7,5 milyara gidiyor Galatasaray’ın geliri artıyor mu?' başlıklı yazısı...

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Galatasaray, Düşler Vadisi Riva projesinden 869.6 milyon TL gelir elde etti!

Galatasaray, 2020 yılı faaliyet raporunda Riva’dan elde edilen gelir tutarını açıkladı. Buna göre, 2020 yılı faaliyet raporuna göre Riva arazisinden elde edilen gelir 869 milyon 621 bin TL oldu.

Galatasaray ile Emlak Konut arasında yeni anlaşma!

Galatasaray Kulübü, Emlak Konut GYO ile yeniden anlaştı. Başkan Mustafa Cengiz, yeni protokolle Florya'da kaldıklarını söyledi. 

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Galatasaray Emlak Konut ile anlaşma imzalıyor!

Galatasaray yönetimi, Emlak Konut ile Riva ve Florya arazileri için yeni anlaşmaya imza atacak.

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

Galatasaray riva emlak konut Haberi

Galatasaray riva emlak konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatm Platformu'nda (KAP) protokol hakkında açıklama yaptı.

Mülkiyeti Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne ait İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Florya (Şenlikköy) Mahallesi 1032/6 Ada/Parsel sayılı taşınmaz ile İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 0/3201, 0/3202 Ada/Parsel sayılı taşınmazlar proje geliştirmek amacıyla 26 Haziran 2016 tarihli protokol ve 27 Aralık 2016 tarihli ek protokol kapsamında Emlak Konut GYO'ya devredilmişti. 

Ancak Florya arsasının fiili yer tesliminin yapılamaması nedeniyle söz konusu protokoller 27 Eylül 2019 tarihinde Emlak Konut GYO tarafından feshedilmişti.

Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva devam

Galatasaray ve Emlak Konut GYO'nun süreç içerisinde tekrar bir araya gelerek konuyu değerlendirmeleri neticesinde, Florya arsasının kapsam dışında bırakılmasına, Riva arsalarında geliştirilen projenin devam etmesine karar verildi.

Galatasaray ve Emlak Konut GYO'nun hak ve...