17 / 04 / 2024

Galatasaray rivaya ne yapacak

Galatasaray rivaya ne yapacak

'İbra edilmeme' tehlikesiyle karşı karşıya olan Özbek ve kurmayları, kurtuluş reçetesi olarak gördükleri Riva projesini bugünkü kongrede üyelere görsel olarak anlatacak. G.Saray'ın Riva arazisinden 450 milyon dolar gelir bekleniyor.

Galatasaray nasıl kurtulur?

Tebernüş Kireçci, Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, gayrimenkule dayalı kurtuluş haritasını 10 yıl önce yazmıştı. İşte Tebernüş Kireçci'nin 2006'da Galatasaray'a çizdiği yol haritası.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Florya arazisinde son durum ne?

Burak Elmas, Florya'daki araziyi değerlendirmek amacıyla yeniden çalışma başlattı. Elmas, konuyla ilgili Galatasaray'ın borçlarını tamamen ödeyebileceğimiz bir proje bu. Bu projeyi tamamlayabilirsek Galatasaray'ın Türkiye'nin ilk borçsuz kulübü olma şansı var” dedi.

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Eşref Hamamcıoğlu Galatasaray Adası'nı satacak mı?

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Hıncal Uluç bugünkü köşe yazısında G Galatasaray Adası'nın akıbetinin ne olacağını kaleme aldı. İşte o yazı...

Galatasaray başkan adaylarının gayrimenkul planları!

Galatasaray Spor Kulübü'nün başkanlık seçimleri 18 Haziran'da yapılacak. Başkan adayları bir bir hedeflerini açıklamaya başladı. Peki Galatasaray'ın gayrimenkulleri ne olacak? Adayların gayrimenkullere ilişkin planları ne?

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesislerinde çalışmalar başlıyor!

Galatasaray Spor Kulübü'ne Kemerburgaz'da tahsis edilen arazide yeni tesis için inşaat çalışmaları kısa zaman içerisinde başlıyor. 

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray'ın Riva ve Florya gibi daha önemli konuları var!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Şu aşamada Galatasaray‘ın menfaatleri seçimi göstermiyor. Ama yarın ne gösterir bilemiyorum” diye konuştu...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Riva ve Florya arsaları için ne dedi?

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Riva Florya arsaları hakkında konuştu...

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

Galatasaray Adası ne olacak?

Galatasaray Kulübü ile ada işletmesi arasındaki inatlaşmalar sonunda çöplüğe dönen Boğaz’ın incisi Galatasaray Adası, turizme darbe vuruyor. İstanbul belediye başkan adaylarının, Galatasaray Adası'nı kurtarmak için planları merak ediliyor.

Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray Riva Düşler Vadisi'nde hem satışlar hem de teslimler etaplar halinde yapılacak. Projede resmi satışlar başladı. Peki Galatasaray Riva Düşler Vadisi ne zaman teslim?

Galatasaray rivaya ne yapacak Haberi

Galatasaray rivaya ne yapacak

'İbra edilmeme' tehlikesiyle karşı karşıya olan Özbek ve kurmayları, kurtuluş reçetesi olarak gördükleri Riva projesini bugünkü kongrede üyelere görsel olarak anlatacak. G.Saray'ın en önemli mal varlıkları arasında başı çeken Riva arazisinden 450 milyon dolar gelir bekleniyor.


Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!


Galatasaray'ın yıllık olağan mali genel kurulu bugün Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. Saat 10.00'da başlayacak mali genel kurulda Dursun Özbek başkanlığındaki yönetimin mali ve idari açıdan ayrı ayrı ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Mali kongrenin sonunda 2016 yılı bütçesi görüşülüp karara bağlanacak. Sıkıntılı günler geçiren Özbek ve ekibi, bu hafta içinde TT Arena'da yaptığı 4 toplantı ile genel kurula hazırlandı.


DERSLERİNİ ÇALIŞTILAR 

Riva, Florya, Ali Sami Yen Oteli, basketbol salonu ve Hasnun Galip'teki kulüp binası ile ilgili projeler tekrar gözden geçirildi. Kongrede...