25 / 04 / 2024

Galatasaray Sancaktepe tesisi

Galatasaray Sancaktepe tesisi

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

İstanbul Sancaktepe'deki 62 dönümlük arazi konut imarına açıldı! 744 kişilik ek nüfus gelecek!

TOKİ, Sancaktepe’de ortaöğretim tesisi ve sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılmış 62 dönümlük hazine arazisine sosyal konut inşa etmek üzere plan değişikliğine gitti. İşte ayrıntılar...

Keçiören Sancaktepe'ye spor tesisi müjdesi!

Çalışmalarına devam eden Keçiören Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana inşa edilen spor kompleksinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Kocasinan Sancaktepe Sosyal Tesisi açılışa hazır!

Kocasinan Belediyesi tarafından Sancaktepe Mahallesi'nde inşa ettirilen yeni nesil sosyal tesis açılış için hazır.

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisi bugün tanıtılacak!

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin mali ve idari ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşana istifaların ardından muhalefet Özbek'e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın kendisine yakışan bir tesise ihtiyacı var!

Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri'ni taşıma projeleriyle ilgili görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Bu anlaşmalar yapılmaz üzere. Florya'yı taşımak için bu civarda bir tesisi Galatasaray'a kazandırmak istiyoruz. " dedi.

Galatasaray'ın Florya Tesisi Kasımpaşa'ya mı taşınacak?

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulüp ile Hugo Boss arasındaki iş birliğinin ikinci yılı dolayısıyla İstinye Park Hugo Boss Store'da düzenlenen tanıtımda derbiye ve gündeme dair açıklamalar yaptı. İşte başkan Özbek'in tesislerle ilgili soruya verdiği yanıt şöyle:

İstanbul'da 3 yeni kesim tesisi açıldı!

İstanbul'da kurban kesmek isteyen vatandaşların sağlıklı ve hijyenik şartlarda kurbanlarını kestirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Pendik, Avcılar ve Sancaktepe’de 3 yeni Kurban Satış ve Kesim Tesisi hizmete açıldı.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Galatasaray Adası en kısa sürede sosyal tesisi olarak kullanılacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, olağanüstü genel kurulda alınan karar doğrultusunda Galatasaray Adası'nı en kısa sürede sosyal tesis olarak kullanıma sokacaklarını söyledi.

1998 yılında Galatasaray, Sefaköy'de kompleks inşa edecek!

1998 yılında Milli Emlak'tan Sefaköy'de 80 bin metrekarelik arsa kiralayan Galatasaray Kulübü, 30 yıllığına kiraladıkları arsaya spor tesisi ile birlikte otel ve alışveriş merkezi inşa edecekmiş.

Galatasaray Sancaktepe tesisi Haberi

Galatasaray Sancaktepe tesisi

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Türk Telekom Stadı'nda Anadolu Ajansı (AA) Spor Masası'na konuk olarak AA Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Riva ve Florya ile ilgili yapılan genel kurulda 500 milyon dolarlık gelir vadedildiğini söyleyen Cengiz, "Bunun bugünkü bedelle karşılığı çok yüksek bir rakam. 2-2,5 milyara yakın bir para yapıyor. Florya ihalesinden sonra ortaya çıkması muhtemel gelir bunu karşılamaktan çok uzak. Florya'da 200 milyon dolar beklerken 2-3 yılda yaklaşık 50-55 milyon dolarlık bir gelir ortaya çıkacak. Geçici de olsa inşaat sektörünün durgunluğa girdiği dönemde bu bile aslında başarı." diye konuştu. 

Cengiz, Emlak Konut'un düzenlediği ihaleye tekil olarak bakıldığında, sektörün durgunluk döneminde 9 firmanın katılımıyla ve iyi bir fiyatla ihalenin gerçekleştiğini ifade...